![]() |
Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy
Pai,daca te uitai mai sus am scris ca sapt viitoare imi iau jantele de la vopsit,si vopsesc plafonu si capota neagra si barile albastre. :D
|
Eh...cum am vazut pozele acolo mam dus :) restul am citit acum :D
|
Stiti daca se potrivesc kit-urile universale de gemuri electrice la Tico?
|
pai cica, in principiu, ar fi....universale :lol: te referi la cele care se monteaza pe macaraua manuala a masinii, nu? ma batea gandul sa-mi iau si eu, dar nu stiu cum or fi... am gasit cu 65 euro setul pt fata (2 geamuri). daca iti montezi sa-mi spui si mie cum sunt...
|
pai dak iti pui direct pe macaraua manuala a masinii, e universala treaba, merge si pe dacie (am eu un prieten care are asa pe matiz) dar nu prea se merita, adik nu sunt rezistente k e forta prea mare pt motorasu ala firav.
|
Ma refeream mai mult daca incape motorasu in usa aia mica de Tico.De mers trebuie sa mearga,dar cu incaputul nu stiam eu...
|
nu incape :) la kitul original . motorasul vine in afara fetei de usi.
|
nu are cum sa nu incapa... vezi k sunt si unele mai mici... dak incape la matiz.. e chiar asa mica usa de la tico?
|
Foarte tare ticozaurul. Hai sa iti creasca mare si spor la investitzii
|
Multumesc mult!Jantele le-am luat de la vopsit,dar baiatu a inteles gresit cum le vreu eu vopsite.Mi-a vopsit neagra si steluta gri si trebuie invers...o sa le duc iar la vopsit.
|
Quote:
|
Quote:
|
aha ...am inteles....oricum calitativ mi s-au parut ca sint vopsite bine......
|
Da,de vopsit sunt vopsite super bine,dar a incurcat culorile.aia e le duc iar si mai astept 4 zile...
|
am vrut sa le punem pe urs sa dam neste cercuri cu ele:)):))....noroc ca nu se potrivesc....
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:34. |
- Copyright 2026 4Tuning