![]() |
numai ca trebuie sa ii tregem de urechi pe vecinii lui. sau sa ii fotografiem.
|
3 Attachment(s)
...... ce sa mai zici
teava de esapament e criminala !! :lol: :lol: :lol: :lol: |
off ! off ! off! mai da unii chiar isi bat joc de masini acum la modul cel mai serios.El oare ce credea ca o sa aiba o masina iesita din tipare.Dar totusi are o scuza se apropie sarbatorile si a trebuit sa si impodobeasca masina :D :D :D
|
frateeee...asta le-a ingramadit pe toate!
|
masina asta este deosebita. la cei 60 de cai stok pe care ii are, proprietarul a mai adaugat inca 60 de cai numai din stikerele alea cu need for speed si flacarile alea. plus de asta mai are si prize sport, lipite naspa, si aerisile alea de pe latera, care se dezlipesc, ce sa mai. masina asta este scoasa din need for speed most wanted.
|
2 Attachment(s)
ia sa vezi ce rupe asta. :x
|
Esti nebun? :shock:
Asta e pe locul 1 la kitch tuning... clar! |
ce nu fac eu pentru voi. asta e locul nambar oan in kich tuning romania. miss kich tuning.
|
arata cool...pacat ca e dacie mai veche...de era o nasoleta sau ... super nova.... la aia zici old school ! :D
|
dacie \"tiunning\" https://www.4tuning.ro/bazar/anunturi...a_xx13103.html
|
3 Attachment(s)
ce ziceti de asta?
ghiciti a cui poate fi? |
:) Iarna ai aer conditionat :wink:
|
eu stiam ca o masina cabrio e conceputa in asha fel incat sa nu se rupa in 2 de la mijloc. asta nu cred ca io facut nica. poate il vd cum da intr-o groapa si il vad in 2 bucatzi.
|
:lemon:
|
bmw-ul ala e campion, pe cuvantul meu...
si dacia aia d p bazar, parca i-a explodat motorul... :lol: decapotabila aia nu mi se pare kitch... e o dacie batrana, dar omul a fost pasionat sa-si modifice masina... nu-mi place, dar nu mi se pare k e kitch |
| All times are GMT +2. The time now is 16:01. |
- Copyright 2026 4Tuning