![]() |
Re: Targoviste
Alooo,ce s'a inamplat cu "comunitatea" din Targoviste,nu mai exista? :lol::lol: Va mai intalniti macar?
|
emi (COX) dami si mie nr tau sa vb d nijte angel eye
|
Quote:
|
Quote:
|
azi am aflat sensu vietzii :peace: am fost pana la service cu masina si fiti atenti ce mi-a zis un mecanic ca ASC-ul il activezi atunci cand vrei sa fuga masina dar sa scoata si noxe ...iar vanos-ul a zis ca e ca ala ..."bamos" din telenovele adica sa mearga masina
|
Quote:
|
se mai tin intalnirile vineri seara la 20 sau v-au imprastiat militienii ? as vrea sa vin si eu p-acolo .............salutari pt adi de la rompetrol ca nu mai am nr lui de telefon..............o seara buna tuturor ! :D
|
Quote:
Acum 20min am ajuns de acolo...ne-am jucat un pic cu "saniutele" :) Daca ai placerea..te asteptam! |
Propun ca diseara sa ne vedem la stadion la 20:00, ca de obicei, ca sa fim solidari cu ceilalti soferi din Romania si sa mergem sa alimentam cu benzina in valoare de cativa bani/lei in scop de protest fata de pretul nesimtit al carburantului.
Numai bine! |
Quote:
|
Quote:
Pai astia fac bani numai pe camioane care fac transporturi zilnice. Sincer.... In fine, vin pe 15 in tara sper sa ne vedem la stadion ;) CIAO |
Ideea era sa blocam pompele(daca ne strangeam cateva masini) ...sa fim si noi nesimtiti cu ei, si sa facem un precedent din asta.
|
IMPORTANT ! :
DUMINICA , 16 IANUARIE SE FACE INTALNIREA FOSTEI FILIALE NSL TARGOVISTE, UNDE O SA FIU PREZENT ! VREAU SA VAD CINE MAI ESTE INTERESAT DE PASIUNEA NOASTRA, ASA CA NE VEDEM DUMINICA, ORA 15:00 , IN PARCAREA KAUFLAND. ps: fara nebunii . |
Quote:
BAFTA ! |
Quote:
Tu,poti sa-ti faci cu Cobita...filiala VW :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:05. |
- Copyright 2026 4Tuning