![]() |
Re: Bora - 1.9 TDI Variant, Rave Green
Quote:
|
Sincer nu stiu cat ar fi, o sa fac un calcul sa vad cat m-ar costa materialele. Ce plafoniera ai? Da-mi te rog pe PM.
|
SAL, spune-mi te rog o navigatie pt bora cat ajunge?? merci
|
Pret de criza si de final: 1500 RON. Nou, in cutie.
|
am inteles, merci...ce imi place enorm, e puterea ledurilor din interior, te-a intrebat un baiat ce preat ei si la alea, si dk vrei sa-mi spui si mie :)??? Am si ru o bora si acum ce vine vremea frumoasa as vrea sa investesc in ea, am si niste poze, dk vrei sa ma ajuti cu niste iedei, ti-as fi recunoscator;)!!! merci
|
si inca ceva, vad ca placutele de inmatriculare nu au suport de prindere de din plastic obisnuit!!! ce suport ai la ele?
|
Idei cu mare placere. :) LED_urile mi le-am construit singur. Nu am pret pentru ca nu prea am timp sa fac si pentru altii. Am in schimb de vanzare LED_urile necesare. Mi-am luat mai mult decat aveam nevoie. Mai am peste 1000 de bucati. 0.80 RON / bucata.
Placutele sunt lipite cu banda dublu-adeziva, de tip burete. Rezista foarte bine. Si arata muult mai bine decat ceva suport de numar obosit. :) |
de aia te-am intrebat, da fosrte bine cu placutele simple, m-am gandit si eu la asa ceva dar mi-era frica sa incerc:)!!! ai idee la un interior cam cate led-uri ar intra???(nu stiu dk mi-ai vzt masina:D?)
|
Pai depinde, Daca te chinui sa inghesui cate incap, ca la mine, intra lejer 100. :D Eu am 54 la plafoniera in fata. Inca aprox 18 - 18 in spate, si in portbagaj... Nu mai stiu.
|
sal, sa inteleg ca m-ar ajunge in jur de 100 lei, se monteaza greu??:D
|
Quote:
|
asteptam rasp de la rudolf. am vzt ca ai o plafoniera ceva in genul la jetta cu sau audi cu luminitele alea rosii care bat in chimbator, de unde ai facut rost de ea:) si cat te-a ajuns:)?????
|
o bijuterie masina. se vede ca ai mana priceputa
|
@CO5MIN: Plafoniera este de la Passat W8, si vine cu butoanele iluminate si cele 2 LED-uri. Poti sa iei si plafoniera de la Skoda Superb (e identica) doar trebuie sa schimbi LED-urile verzi cu unele rosii.
Din pacate, asa cum spuneam, nu prea am timp sa ma ocup de LED-momentan. Daca vreti, vorbesc cu un prieten care a mai facut. Pretul de 1 RON este doar pentru LED. Pe langa asta mai e nevoie si de rezistente si de placa pe care se face montajul, si manopera. Nu am facut la comanda deci nu stiu sa iti zic un pret. @Dolce CST As face cu mare placere dar momentan nu imi permite timpul. Am sa vorbesc cu un prieten care a mai facut. @ovidiu89 Multumesc! |
lumina care bate deasupra pedalelor e facuta tot din leduri???
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:59. |
- Copyright 2026 4Tuning