Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Starea curselor auto (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto.html)
-   -   O pistă de drag: idei şi propuneri (https://forum.4tuning.ro/53-starea-curselor-auto/59077-pista-drag-idei-propuneri.html)

Provenzano 06-11-09 22:05

Re: O pistă de drag: idei şi propuneri

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2785717)
Cam da, insa speranta moare ultima.

Un evreu, de 20 de ani, se duce sa se roage la Zidul Plangerii:
- Da Doamne sa cāstig la Loto!
Mai inainteaza evreul nostru īn vārsta, īsi face familie, copii, timp īn care se tot ruga:
Īmbatrīneste evreul, i se albesc sprāncenele, parul, īi tremura genunchii. El mergea īn fiecare zi la Zidul Plangerii si se ruga:
Īntr-o zi cerul se īntuneca, apar fulgere pe cer, nori grosi si o voce tunatoare īi spune:
- Cumpara-ti un bilet!!!

buna rau asta.sincer

kidu2006 07-11-09 12:15

Quote:

Originally Posted by SEBASTIAN (Post 2785717)
Cam da, insa speranta moare ultima.

Sebastiane,fii sincer,sa ai asa multi bani,ce ai face tu cu 400.000euro?I-ai investi intr-o pista sa se alerge toata lumea cu posibilitatea sa-ti scotii banii in 7 ani sau 10ani,sau ti-ai cumpara 3-4 apartamente sa le inchiriezi si sa le vinzi peste 5 ani sa-ti iei triplu pe ele?
Cred ca nici mana de la mana daca am pune toti nu am putea sa facem lucrul asta,defapt este cam imposibil pt ca mereu apar neintelegeri!
Lucrul asta poate fi facut doar cu ajutorul statului,defapt numai statul roman ar putea sa faca chestia asta,dar cum in Romania nu vezi nici un fel de sprijin din partea lor,este o misiune incheiata si aproape imposibila

Pinky 07-11-09 15:20

Kidule, tu ai acut ASE-ul, nu? Ca vad ca ai un simt economico-financiaro-managerial fabulos..

SEBASTIAN 07-11-09 16:16

Cred ca merita sa se incerce.
Pana la urma poate sa se intretina singura sa faca si profit si nu din urma curselor cat din inchiriere catre diversi, pt actiuni pe teme auto.

kidu2006 08-11-09 00:25

Quote:

Originally Posted by Pinky (Post 2787724)
Kidule, tu ai acut ASE-ul, nu? Ca vad ca ai un simt economico-financiaro-managerial fabulos..

Am facut doar finante-banci 2luni:???:

kimi 03-03-10 14:02

Hai sa o luam altfel..

Decat o pista de drag, mai bine o data pe luna mergem pe baneasa..Tot e ceva..

bbm 04-03-10 11:09

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3142503)
Hai sa o luam altfel..

Decat o pista de drag, mai bine o data pe luna mergem pe baneasa..Tot e ceva..

pai nu prea cred ca poti sa mergi pe baneasca decit daca l-ai cumparat intre timp :)

sebastian s-a tot chinuit intr-o vreme (si chiar s-a chinuit, nu este nici o ironie) sa stringa niste oameni si sa organizeze ceva acolo dar nu prea au fost doritori sau nu un numar suficient de doritori ca sa se justifice deranjul pt luat toate aprobarile necesare - vb cu el daca vrei sa stii mai multe.

kimi 04-03-10 13:28

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 3145617)
pai nu prea cred ca poti sa mergi pe baneasca decit daca l-ai cumparat intre timp :)

sebastian s-a tot chinuit intr-o vreme (si chiar s-a chinuit, nu este nici o ironie) sa stringa niste oameni si sa organizeze ceva acolo dar nu prea au fost doritori sau nu un numar suficient de doritori ca sa se justifice deranjul pt luat toate aprobarile necesare - vb cu el daca vrei sa stii mai multe.

Am vorbit cu el despre o eventuala cursa pe baneasa si tocmai daia am facut afirmatia..

Tu nu trebuie sa fi ironic domnule observator..

bbm 04-03-10 18:22

Quote:

Originally Posted by kimi (Post 3146049)
Am vorbit cu el despre o eventuala cursa pe baneasa si tocmai daia am facut afirmatia..

Tu nu trebuie sa fi ironic domnule observator..

nu eram ironic dl kimi (am si specificat mai sus - vezi postul meu) dar daca vrei, pt tine pot sa fiu: inainte sa vrei la curse, mergi la scoala ca "d-aia" nu te baga nimeni in seama cind te duci la baneasa si spui ca vrei sa organizezi evenimente pe pista unui aeroport international sau sa aduci in aeroport citeva mii de oameni sa vada curse pe acea bretea a pistei

bafta

gabit 04-03-10 19:46

Cred ca cel mai plauzibil ar fi sa se incerce o finantare cu fonduri europene. daca exista vreo masura care sa permita asa ceva.nu cred ca are cineva disponibilitatea pe praful asta sa chltuie banii pe o pista de drag. Daca stie cineva o firma de consultanta serioasa eu ma pot ocupa de partea de proiectare din studiul de fezabilitate pe banii mei....

kimi 05-03-10 08:08

Quote:

Originally Posted by bbm (Post 3146993)
nu eram ironic dl kimi (am si specificat mai sus - vezi postul meu) dar daca vrei, pt tine pot sa fiu: inainte sa vrei la curse, mergi la scoala ca "d-aia" nu te baga nimeni in seama cind te duci la baneasa si spui ca vrei sa organizezi evenimente pe pista unui aeroport international sau sa aduci in aeroport citeva mii de oameni sa vada curse pe acea bretea a pistei

bafta

Cine a zis de cateva mii de oameni sa vada curse??
Discutia a fost sa nu vina publicul..

Cat despre greseala mea de ortografie, crede-ma ca am facut multa scoala si am gresit din graba nu din incultura...In fine, daca mai gasesti greseli anunta-ma si pe mine, ca sa pot edita postul..

Numai bine

CoCaine 08-03-10 15:01

Uitati o chestie,lumea mai nou vrea drift,implicit si loc de antrenament,asadar,din punctul meu de vedere,este si mai greu ca inainte..

Nu inteleg de ce nu s-a putut face ceva in privinta asta in 2009,cand s-au ales hot,pardon presedintele pe inca 5 ani.
Chiar nu era nimeni sa puna totul pe foaia si sa prezinte proiectul staff-ului de campanie PD-L/PSD?
Oare cate voturi ar fi obtinut cel care ar fi inceput proiectul?Cati sustinatori ar fi avut?Cata publicitate ar fi avut?And so on..

Cred ca nici acum nu ar fi tarziu daca s-ar putea ajunge cumva la nenea Gigi,lui asta daca i se pune pata,i se pune pata:twisted:

EDIT:

Sau,alta idee:

Din cate stiu eu,RAR-ul trimite masinile care schimba motorul undeva in Voluntari,parca,pentru teste.Stie cineva pe ce spatiu se desfasoara ele?Gen sa stabileasca viteza maxima etc.Banuiesc ca este ceva amenajat,nu se poate afla despre ce e vorba?

Si daca nu se poate face nimic acolo,atunci sa se mearga cu proiectul la ceva sefi din Politie,explicata treaba cu accidentele din cauza curselor ilegale,bla bla bla,si prezentat faptul ca se poate ca ei,mai departe,sa mearga la RAR si sa prezinte proiectul pt pista asta,unde RAR-ul vor putea si sa testeze masinile acolo sau mai stiu eu ce sa faca..

Sunt sigur ca de la institutiile astea mari ale Statului se pot gasi fondurile necesare..Nu trebuie sa fie cea mai buna pista din EU din prima,se poate face totul treptat..

Si alta idee ar fi de mers cu proiectul la directorii pe RO ai reprezentantelor auto mari din RO,si poate se gasesc vreo 2-3 marci care sa faca aceasta pista,unde si ei mai departe isi pot face publicitate mare masinilor lor,teste,diverse concursuri,etc.

Astea sunt doar cateva idei de-ale mele venite pe moment,sunt constient ca pot fi imbunatatite,dar eu cred ca in prima faza nu se poate face nimic fara un PROIECT adevarat,care sa prezinte costuri (reale), avantaje, si ce mai trebuie intr-un astfel de proiect.
Pus totul pe hartie,nu asta ar trebui sa fie prima faza?

Si-apoi sunt sigur ca se gasesc persoanele care pot avea "intrare" mai departe,sa prezinte proiectul cat mai frumos:-)

Razvan_DOI 09-03-10 08:43

Quote:

Originally Posted by CoCaine (Post 3160346)
Uitati o chestie,lumea mai nou vrea drift,implicit si loc de antrenament,asadar,din punctul meu de vedere,este si mai greu ca inainte..

Nu inteleg de ce nu s-a putut face ceva in privinta asta in 2009,cand s-au ales hot,pardon presedintele pe inca 5 ani.
Chiar nu era nimeni sa puna totul pe foaia si sa prezinte proiectul staff-ului de campanie PD-L/PSD?
Oare cate voturi ar fi obtinut cel care ar fi inceput proiectul?Cati sustinatori ar fi avut?Cata publicitate ar fi avut?And so on..

Cred ca nici acum nu ar fi tarziu daca s-ar putea ajunge cumva la nenea Gigi,lui asta daca i se pune pata,i se pune pata:twisted:

EDIT:

Sau,alta idee:

Din cate stiu eu,RAR-ul trimite masinile care schimba motorul undeva in Voluntari,parca,pentru teste.Stie cineva pe ce spatiu se desfasoara ele?Gen sa stabileasca viteza maxima etc.Banuiesc ca este ceva amenajat,nu se poate afla despre ce e vorba?

Si daca nu se poate face nimic acolo,atunci sa se mearga cu proiectul la ceva sefi din Politie,explicata treaba cu accidentele din cauza curselor ilegale,bla bla bla,si prezentat faptul ca se poate ca ei,mai departe,sa mearga la RAR si sa prezinte proiectul pt pista asta,unde RAR-ul vor putea si sa testeze masinile acolo sau mai stiu eu ce sa faca..

Sunt sigur ca de la institutiile astea mari ale Statului se pot gasi fondurile necesare..Nu trebuie sa fie cea mai buna pista din EU din prima,se poate face totul treptat..

Si alta idee ar fi de mers cu proiectul la directorii pe RO ai reprezentantelor auto mari din RO,si poate se gasesc vreo 2-3 marci care sa faca aceasta pista,unde si ei mai departe isi pot face publicitate mare masinilor lor,teste,diverse concursuri,etc.

Astea sunt doar cateva idei de-ale mele venite pe moment,sunt constient ca pot fi imbunatatite,dar eu cred ca in prima faza nu se poate face nimic fara un PROIECT adevarat,care sa prezinte costuri (reale), avantaje, si ce mai trebuie intr-un astfel de proiect.
Pus totul pe hartie,nu asta ar trebui sa fie prima faza?

Si-apoi sunt sigur ca se gasesc persoanele care pot avea "intrare" mai departe,sa prezinte proiectul cat mai frumos:-)

Exact cum ai zis tu: "lumea vrea mai nou drift" si cu toate astea nimeni n-a reusit sa gaseasca sau sa faca un loc cat o parcare mare pentru antrenament..si atunci cum credeti voi ca va aparea o pista de drag..va dati seama de diferente? din punctul meu de vedere suntem la ani lumina de o pista de drag, va raciti gura de pomana..nimeni cu bani n-o s-o faca pt ca investitia e mare si recuperarea banilor de lunga durata.
Asa gandesc oamenii cu bani, in functie de buzunar, nu va ganditi ca o sa investeasca cineva atat de mult in tara asta doar din pasiune, iar cei cu adevarat pasionati n-au atatia bani.
Cu institutiile, sa nu exageram, nu mai bine transforma ei un mare camp din extravilan in intravilan si isi iau cateva milioane decat sa se complice cu "sinucigasii aia".
Pare trist dar asa stau lucrurile.
Stiti vorba, nu ne-am nascut in locul potrivit, bafta

crisvsv 10-03-10 01:55

Eu cred ca pentru inceput in tara asta ar fi de ajuns momentan o pista de liniute! Ar fi plin de motociclete si masini...la intrecere in plecari!Bafta!

cRbL 10-03-10 04:42

parerea mea de necunoscator e ca nu ar fi in interesul politiei sa existe o astfel de pista. Sa zice prin absurd ca s-ar face si prin cine stie ce minune s-ar da aprobarile necesare, ar scadea numarul amenzilor date pe strazi pt viteza. Ei cum ar mai face o paine cinstita ?

All times are GMT +2. The time now is 23:02.

- Copyright 2026 4Tuning