![]() |
Re: Discutii...
Quote:
Daca este vorba de ultimul model te T-Bird (cel din 2003 sau asa ceva) pot spune ca imi place interiorul cum este vopsit,motorul in stilul caracteristic maisto (o placa in relief) si nu imi plac stopurile vopsite (inacceptabile pt 1/24) si mi-ar fi placut sa se deschida si portbagul. |
Sunt de acord! Desi Maisto scoate modele mai mult decat interesante... detaliile sunt tratate uneori penibil, lucru reflectat si in pret de altfel. Eu NU SUPORT stopurile vopsite la 1/24!!! cu toate ca am o macheta asa.
|
Dupa cum vedeti avem o noua sub-sectiune "Alte discutii machete".
|
Toata lumea este rugata sa isi afiseze varsta la profilul sau! Respectiv sub user! Acest lucru se face din User CP -> Edit your details -> Display age!
Multumesc! |
VAD CA VA ESTE FOARTE RUSINE CU VARSTA VOASTRA! ;)
|
la mine e gresita varsta....si nu o mai postez.....imi cer scuze,dar daca gasiti o cale sa schimb varsta e ok .....
|
Ii poti da un pm lui ZoliaT in care-i ceri sa-ti puna in profil varsta reala (ii spui tu cati ani ai). La fel pot face toti ceilalti ;)
|
Nu o sa se intample niciodata asta!
Toti cei de 14-15 ani, vor sa para de 18-19! ;) |
Mai sunt și unii īnțelegători!;)
Oricum , nu știu de ce se ascund după deget, că se știe vārsta multora de pe aici. Hai oameni buni, ce aveți de cāștigat dacă vă dați adulți? Nici īn fața unor femei nu ați face bine să vă dați mai mari, dar pe un forum unde predomină bărbații..;):lol: |
Corect Manu! Nu am zis ca nu te poti intelege cu ei..dar era si un + pentru ei daca la 12-15 ani se purtau astfel pe forum! Era un plus pentru ei! Pentru unii! :) Dar na...asta este! ;)
Sa vedem cati o sa i trimita PM lui Vali...:) |
Quote:
Dar...stii : unii 'adulti' te iau de prost la 15,16,17 ani. Cu toate ca poate tu ai stii mai multe decat ei...:rolleyes2 |
de accord cu mareo....mi s-a intamplat si mie asa....dar sa ii fac pe plac lui razvan am facut-o....i-am dat PM lui zoliaT si pana maine imi schimba varsta....
|
Dacă se ia pe forum de voi ,dați report la post și vedem ce e de făcut! Warning/Infracțion , depinde de modul īn care sunteți jigniți!;)
Pentru cine nu știe, butonul de sub user sub forma unui triunghi /!\ , este butonul de report mesaj, care atrage atenția moderatorilor! Nu ezitați să-l folosiți dacă vedeți un post care nu e conform regulamentului! |
M-ai inteles gresit, nu am fost niciodata jignit...doar ca, pe fiecare topic in care postam cate o intrebare sau ceva, nu am fost bagat in seama iar daca mai intrebam odata am fost luat 'la misto' : tu esti prea mic ca sa stii astfel de lucruri.
Asa ca,am ales ca imi ascund varsta de la profil, cu toate ca multi stiu cati ani am. |
Ei....mareo....inseamnaca ei nu au avut niciodata varsta ta, si le pare rau :D Nu mai pune si tu toate alea la suflet :) ;) Eu am varsta reala la profil , vreti sa aduc si boletin ? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 19:09. |
- Copyright 2026 4Tuning