![]() |
Re: Diverse servicii auto in Sibiu
Quote:
|
Polish de parbriz??
Am urme de brate de stergatoare... |
Quote:
|
magazin piese auto-moto-scutere in sibiu
deschis de curand incercam s-a multumin toti clienti
piese auto import,autohtone,piese moto si scutere locatie magazin:sibiu-mihai viteazu nr 16,la parter sura mare:la intrare pe dreapta nr de tel:0755298018 0743406205 |
Folii AUTO omologate R.A.R ( LLumar)
***ArtKITOserv este o firma care s- a impus pe piata romaneasca prin calitatea serviciilor oferite si prin atasamentul pozitiv fata de client.
Cursurile efectuate si experienta acumulata sunt garantia calitatatii lucrarilor prestate la standard inalt. Numarul lucrarilor executate a ajuns la peste 1200, experienta crescand de la masina la masina In scurt timp ne- am creat o imagine foarte buna in randul clientilor iar multi dintre ei au devenit clienti fideli. Foliile montate de firma noastra sunt omologate si perfect legale, service’ul nostru avand autorizatie RAR in scopul montarii de folii auto omologate. La cerere se asigura si montajul de folie neautorizata Service’ul si verificarea montajului foliei se fac gratuit la cererea clientului |
si parbrizul merge polishat. se indeparteaza doar zgarieturile fine.
ca sa polishezi un parbriz necesita un timp de aproximativ 4 - 5 ore. |
Salut.
Ma poate ajuta si pe mine cineva cu o evazare de aripi? Ma intereseaza un cost aproximativ/timp de realizare (+costul de a vopsi inapoi toata treaba). 10x |
Salut,stie cineva ,unde pot sa repar, inlocuiesc incalzirea in scaune am o bora si nu imi mai merge incalzirea in scaunul soferului,am vazut ca se gasesc pe net sisteme de incalzire dar cu montajul ii mai greu.
|
Quote:
Spune-ne unde te gasim si venim sa vedem ce se poate face... |
Quote:
|
Quote:
:D |
Quote:
|
salut
cunoasteti pe cineva care lucreaza fibra? ma intereseaza pt niste suporti de oglinzi, cineva cu idei si realizare |
Salutare, sunt noua pe forum si sper ca am nimerit bine unde sa pot pune o intrebare. La noi , in Sibiu, in afara de locatia de pe Milea, mai exista undeva o reprezentanta cu scutere? As dori sa cumpar un scuter si nu stiu de unde...
|
3 Attachment(s)
Reconditionam buze jante de aluminiu si polish faruri in sibiu
Tel : 0747049197 / 0743865784 Attachment 2717550 Attachment 2717551 Attachment 2717552 |
| All times are GMT +2. The time now is 09:56. |
- Copyright 2026 4Tuning