![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
Quote:
|
va salut domnul Andrei , ce iti fac jucariile :X:X:X ca nu sa mai auzit nimic de ele
|
Quote:
Mai o poza,o maslina,o atentie ceva si pt noi?! :D |
Volanul de ///M nu l-am pus nici acum. Sunt niste diferente intre butucul de pe M din '95 si cel de pe 325i din '93...si nu prea m-am ocupat, tre' sa recunosc ;)
Poze recente n-am, da' masinile sunt in stare originala, ca asa-mi place sa le tin...doar stiti :)...am pus doar jantele Alpina pe E30, ca sa le am pe amandoua cu jante Alpina :)...sa face un foto-shooting cu amandoua odata cu roti Alpina...pentru topic :) |
salut, spune-mi si mie te rog, cat te-a costat sa inscri is-ul.
|
felicitari ca ai cel mai reusit motor de la bmw. : )
|
Quote:
|
Salut,ti-am citit tot threadul cu mare atentie si cu mult interes,intradevar ai 2 bijuterii,daca ai mai alutura familiei bavareze si un ///M e36 ai inchide gura la toata lumea...despre 320 is (m3 italo ;) ) io zic ca este cea mai tare masina facuta de bmw...96 de cp/L e ceva,iar pisica...ma lasat fara cuvinte....
Daca vreodata ai vinde e30-ul as fi primu' om care ar fi la tine la usa dupa aceasta BOMBA!!! In fine...CINE STIE,STIE SI CINE STIE,CERE!!!!! Cat despre cei care zic ca ceri mult pe pisica,sa-si cumpere in toamna Sandero SUV ca e pe la acelasi pret daca tot nu le convine....si sa vedem dupa aia:)) Inca o data felicitari si mult noroc sa reusesti sa le pastrezi starea initiala!!! |
Quote:
|
vand cauciucuri Toyo Proxes T1R rulate 1000km. Se vad dungile colorate. Au fost incaltate anu' trecut la 4TD de catre ursache pe BBS RS:
2 buc 195/45/16-200RON/buc 2 buc 215/40/16-250RON/buc sau toate 4 la 800RON poze aveti mai in spate. 0721.292.624 |
6 Attachment(s)
masina e mult mai misto decat o arata pozele astea facute de mine cu telefonu' 8)
|
tot ce o strica?...sigla de m3 de pe spate in rest superba...
|
Quote:
|
Si totusi ceva o strica...
Pozele slabute. Merita o sedinta foto calumea;) Sa ai grija de el, e un exemplar autentic cum rar gasesti pe la noi. Bafta. P.S. Era si cazul sa mai zici ceva de el, o poza ceva. |
Quote:
vb. de un motor s14 castrat,... :rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning