![]() |
Re: Vand Accesorii Tuning pt BMW
UP.....................
|
Tel: 0733TUNING .ro / 0723.13.95.65
YM: brandex2003 |
up..........................
|
up...................
|
up.........................
|
up.....................
|
Tel: 0733TUNING .ro / 0723.13.95.65
YM: brandex2003 |
Salut,zi mi si mie cum e cu capacele d oglinda pt e46 de m3...adica dc cumpar de la tine ce imi mai trebuie sa arate ca oglinzile tale?
|
Quote:
Nu prea au cum sa arate ca ale mele deoarece ale mele sunt cu totul din Carbon, cu prindere cu tot. |
Pai si cu tot cu prindere ,dar nu din carbon ,vreau sa le vopsesc culoarea masinii cat m-ar costa.?Am inteles k s-ar mutat motorasu de la oglinzile masini in astea nu?
|
Quote:
Pana sa iau oglinzile de Carbon de M3 am gasit cu mare noroc niste oglinzi de replica fidela de M3 dupa o cautare de cateva luni bune. Exact cum spui si tu, si in acelea am luat motorasul din oglinzile standard si l-am adaptat in ele ca si in cele de carbon. Pe piata se gasesc glinzi de M3 replica, cu motoars, electrice, incalzite, dar nu am forma exacta a celor de M3, sunt mai bombate, au alta forma. Cele cum le-am avut eu de plastic se gasesc foarte foarte greu. Mai am cativa clienti care m-au rugat sa le gasesc asa ceva. Cand le-am avut de vanzare la 150 euro, folosite 1 luna, nu a zis nimeni nimic, le-a luat cineva cu un E36 sa le adapteze pe masina.. si acum toata lumea le vrea. Nu stiu ce sa-ti spun, daca o sa mai gasesc o sa aduc ca se cauta. |
Ok,nu am stiut k le ai avut de vanzare ,dar ai dreptate eu unu regret acum....Bafta la vanzari si poate nu ma uiti si pe mine dc gasesti...
|
Quote:
|
5 Attachment(s)
Sarbatori Fericite !!!
Produse noi: - Stopuri M3 pentru BMW E36 Coupe / Cabrio - Schimbator M iluminat Original BMW - Pleoape Inferioare pentru BMW E36 |
up.................
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:18. |
- Copyright 2026 4Tuning