![]() |
data nasterii: 29.12.1980
locul de nastere:Timisoara locul present: Montreal, Canada ocupatie... : student Pasiuni : multe carutza : BMW( Bus Metro Walk ), defapt nici una... autobus alte placeri : iarasi multe Vise : Nu incap aici... |
Mihai-Eugen
nascut pe 5-12-1985 in bucuresti:D primu an la facultate:(( ca pasiuni....MASINILE,MUZICA., SNOWBOARDU;...as putea sa stau pe varfu muntelui 3 luni /an 100ani:D :wink: |
Nume: Alex
Locatie: sunt din Craiova dar momentan locuiesc in cea mai friguroasa tara: :evil: Canada , orasul Québec Data nasterii: 20-09-1986 Ocupatie: elev(imi termin liceul) /lucrez uneori Masina: chrysler cu motor mitsubishi Hobby-uri: masinile, muzica , cursele legale bineinteles :D , fotbalul ....ai altele |
Alex (Bestie)
30.10.1984 Student, DJ (de vreo 2 ani, dar nu in Buc.) Dacia 1310, VW Bora (taica-miu...) Hobby-uri: fete :twisted: :twisted: :twisted: , masini, calculatoare, muzica |
ma cheama vlad,
ma stiti dupa nick-ul killme de lucrat nu lucrez, masina nu am,ca am 16 ani da are maicamea un jeg de kadett 1.3S era mai buna dacia sport care-o avea inainte inca is la liceu is din baia mare, imi plac masinile si tuningul(ca altfel n-as fi intrat aici),calculatoarele mai ales partea hardware, relatii la tel.0744953803(nu mi-o luati in nume de rau dar nu am centi de aia dau nr. :lol: :lol: :lol: :lol: ) vise: \"imi doresc o dacie/cu motor pa folie\"->ombladon |
2 Attachment(s)
nume: steph
ocupatzie: elev clasa a 12-a la un liceu de *** :)) masina: de o luna de knd am carnet o ... dacia :( si btw e de vanzare :P |
Nume: nu conteaza
Prenume : Andrei-Mihai Nick: Mogly (am paru lung) Data nasterii : 17.08.1988 Localitatea :Bocsa (undeva pe langa Resita) Ocupatie: elev clasa a XI a, si pilot de Kart in Week-end Hobby : TOT CE TINE DE MASINI. Masina : Kart, motor 100 cmc, 4 viteze, viteza maxima 115 km/h (mai ma dau cu Supernova lu' tata) Vis(e): Sa imi cumpar o Toyota Supra si sa ajung mare pilot. Defecte: Sunt smecher dar cred ca o sa ma operez :lol: 8) Deviza mea in viata este : Viata este o clipa..traiesteo la maxim. |
My Turn...
Prenume: BOGDAN NickName: MOXX Transport: VW PASSAT 1.8 Pasiuni aka Hobby: Masini, fetele si lenevitul Barlog: BUCURESTI, VECIN CU NEA NELU LA PALAT Ocupatia: STUDENT Principii: CAND ERAM MIC,M-AM TAIAT LA GAT SI NU MAI INGHIT SMECHERIA PEACE :peace: |
Sa ma prezint si eu...
prenume Dan nick SPAWN DATA NASTERII 17.05 1986 hobby Masinile,femeile,calculatoarele si sporturile x-treme eu sunt nou pe aici,asa ca...nu ma luati tare :twisted: :pistoles: |
:)
Nume: Alex
Nick:DonHacker Data nasterii: 24 februarie 1991 Ocupatie: elev,clasa a-VII-a :) Masina: bicicleta MAGELLAN tunata :) Hobby-uri: Internet,Tuningul,Tenisul |
pai tu ai 14 sau 16 ani?
|
driver: Nu am cum sa-mi pun varsta reala,ai voie de la 15 ani in sus...
P.S.Am 13 ani,nu 14 ;P .Am sa implinesc 14 ... |
k sper ca nu te'ai suparat numa ca eram nelamurit :)
|
driver:Nu m-am suparat,fii serios :) ! Pe altii sunt eu suparat :x
|
Nume:Adriana
Data nasterii:19ianuarie 1985 Ocupatie:studenta Hobby:Internet,muzica,calatoriile. |
| All times are GMT +2. The time now is 07:15. |
- Copyright 2026 4Tuning