Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete.html)
-   -   Tuning pe machete (https://forum.4tuning.ro/506-tuning-machete/58163-tuning-machete.html)

2fast4u_DK 28-12-07 19:48

Re: Tuning pe machete

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1265722)
arcuri ?:)) eu n`am nici un arc :)) ..:))) am doar alea in care intra surubu:-ss si mie teama sa nu fac vreo catastrofa:D

Nu kred k faci nicio catastrofa :D ..inainte sa tai gandeste ce se intampla...si cum ar trebui sa tai....io dupa multe incidente din astea mie frica sa tai cum ma duce capu :D

2fast4u_DK 29-12-07 21:01

7 Attachment(s)
Mam apucat de vopsit mertzu vechi :D mai am de vopsit capota si stalpurile cu negru...din pacate nu prea stiu sa vopsesc...nu stiu de ce ...am vopsit cum trebuia da de fiecare data trebuia sa se intample ceva :cry: maine voi incerca sa remediez unele probleme...cred ca voi face bad boy :D exact cum e hartia acum si la stopuri nu voi mai pune sticla...voi pune 2 leduri mici unul rosu si unul portocaliu si poate mai fac ceva...kred ca voi incerca sa modific si farurile de fata (app o usa e scosa ca vreau sa fac lsd :D) masca o voi modifica putin,o sa caut nijte jante k astea nu prea merg,niste subwofere,nishte monitoare si cam atat deocamdata :D...dak mai aveti idei ce as putea sai fac zicetimi pls :D

coman razvan 29-12-07 21:16

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1267275)
Mam apucat de vopsit mertzu vechi :D mai am de vopsit capota si stalpurile cu negru...din pacate nu prea stiu sa vopsesc...nu stiu de ce ...am vopsit cum trebuia da de fiecare data trebuia sa se intample ceva :cry: maine voi incerca sa remediez unele probleme...cred ca voi face bad boy :D exact cum e hartia acum si la stopuri nu voi mai pune sticla...voi pune 2 leduri mici unul rosu si unul portocaliu si poate mai fac ceva...kred ca voi incerca sa modific si farurile de fata (app o usa e scosa ca vreau sa fac lsd :D) masca o voi modifica putin,o sa caut nijte jante k astea nu prea merg,niste subwofere,nishte monitoare si cam atat deocamdata :D...dak mai aveti idei ce as putea sai fac zicetimi pls :D

Remediaza vopseaua...fa-i ceva...arata foarte urat, fara suparare:???:

2fast4u_DK 29-12-07 21:32

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1267291)
Remediaza vopseaua...fa-i ceva...arata foarte urat, fara suparare:???:

nu te supara k te intreb :D da p unde arata urat? p la aripi si praguri? k acolo tre sa remediez :D

coman razvan 29-12-07 21:47

Quote:

Originally Posted by 2fast4u_DK (Post 1267308)
nu te supara k te intreb :D da p unde arata urat? p la aripi si praguri? k acolo tre sa remediez :D

Exact...in rest eu vad ca e ok...si interiorul mai lucreza la el...:rolleyes2

expres 29-12-07 22:18

******************** :) :) ...jantele pe cat sunt ?

Nu te-ai saturat sa vorbesti aiurea? Spune ce ai de zis, nu alte chestii care nu isi au rostul! EaGle

Vlad_BMW 30-12-07 00:47

Quote:

Originally Posted by coman razvan (Post 1264441)
Fapta, nefapta, ai ramas fara masina:(:cry: acum trebuie sa te revansezi cu pozele cu Z3-ul:rolleyes2

Am dat BMW-ul pt Ferrari deci Ferrari revine inapoi la mine .. :) acu e in curs de modificare am inceput deja modificarile.. :)

O sa pun la machete stock niste poze cu Z3

2fast4u_DK cu ce ai vopsit masina ? :?:

2fast4u_DK 30-12-07 10:03

Quote:

Originally Posted by vladutz_mitsubishi (Post 1267517)
Am dat BMW-ul pt Ferrari deci Ferrari revine inapoi la mine .. :) acu e in curs de modificare am inceput deja modificarile.. :)

O sa pun la machete stock niste poze cu Z3

2fast4u_DK cu ce ai vopsit masina ? :?:

Cu spray

Quote:

Originally Posted by expres (Post 1267365)
******************** :) :) ...jantele pe cat sunt ?

pai din alea normale de 1/18 :D:lol:

razak 30-12-07 11:00

1 Attachment(s)
C3 Pluriel Pr0n Edition :D

EaGle 30-12-07 11:15

Hai ca asta vine tare :D ..Ce ai de gand sa-i faci? Ca idee poti sa-i ascunzi manerele si un mic sistem audio inauntru :D

coman razvan 30-12-07 11:47

Quote:

Originally Posted by razak (Post 1267751)
C3 Pluriel Pr0n Edition :D

Foarte frumoasa...ce scara e man?si asteptam sa o vedem in starea finala8)

razak 30-12-07 13:02

Proprietara! nu vrea sa-i fac shaved look :)

Macheta i-am facuto cadou unei prietene cand i-am vandut masina [ C3 pluriel evident, si tot la fel de evident e faptul ca am vandut masina la cererea ei :D ].

Initial in plan nu era decat vopsirea caroseriei in culoarea Portocaliu si adaugarea de numar B xx Foe :) , pe parcurs s-a ajuns si la ceva tuning :)

O sa va mai pun poze cu ea cand e gata. Abia astept sa ma duc la munca sa termin corrado-ul si mk1-le cabrio :D

Ah, ca sa nu uit, de data asta mi-am dat in petic, e 1/24 de la balbaitii de Bburago, celelalte vot ramane 1/43.

M-am ales personal cu masina care si-a donat jantele, un concept de la Dodge produs de Maisto 1/24 dar e f prost lucrat si acum e si super caraghios cu jantele stock de pe c3 :D

SpeeDBreaker 02-01-08 18:24

Blue-Black Diablo Project

8 Attachment(s)
Marca: Lamborghini
Model: Diablo
Scara: 1:18
Made in Italy (Polistil)

Modificari: remove proiectoare bara(cele de sus)
remove sigla
remove capac rezervor
revopsit(in vopsea sau folosit multe multe perle albastre si albe, in poze nu se observa)

Urmeaza interiorul...

EaGle 02-01-08 18:34

A venit bine vopseaua..niste jante si un intern rosu-negru ar venii super:D

SpeeDBreaker 02-01-08 18:36

Vopseaua ii PPG :)) era culmea sa nu iasa...suflata cu pistolu, 3 straturi + 2 lac...plictiseala asta.Pentru interior asa m`am gandit si eu rosu-negru, iar jante nu prea am de unde sa fac rost..ms pt apreciere

All times are GMT +2. The time now is 11:47.

- Copyright 2026 4Tuning