![]() |
Re: Tuning pe machete
Quote:
|
7 Attachment(s)
Mam apucat de vopsit mertzu vechi :D mai am de vopsit capota si stalpurile cu negru...din pacate nu prea stiu sa vopsesc...nu stiu de ce ...am vopsit cum trebuia da de fiecare data trebuia sa se intample ceva :cry: maine voi incerca sa remediez unele probleme...cred ca voi face bad boy :D exact cum e hartia acum si la stopuri nu voi mai pune sticla...voi pune 2 leduri mici unul rosu si unul portocaliu si poate mai fac ceva...kred ca voi incerca sa modific si farurile de fata (app o usa e scosa ca vreau sa fac lsd :D) masca o voi modifica putin,o sa caut nijte jante k astea nu prea merg,niste subwofere,nishte monitoare si cam atat deocamdata :D...dak mai aveti idei ce as putea sai fac zicetimi pls :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
******************** :) :) ...jantele pe cat sunt ?
Nu te-ai saturat sa vorbesti aiurea? Spune ce ai de zis, nu alte chestii care nu isi au rostul! EaGle |
Quote:
Am dat BMW-ul pt Ferrari deci Ferrari revine inapoi la mine .. :) acu e in curs de modificare am inceput deja modificarile.. :) O sa pun la machete stock niste poze cu Z3 2fast4u_DK cu ce ai vopsit masina ? :?: |
Quote:
Quote:
|
1 Attachment(s)
C3 Pluriel Pr0n Edition :D
|
Hai ca asta vine tare :D ..Ce ai de gand sa-i faci? Ca idee poti sa-i ascunzi manerele si un mic sistem audio inauntru :D
|
Quote:
|
Proprietara! nu vrea sa-i fac shaved look :)
Macheta i-am facuto cadou unei prietene cand i-am vandut masina [ C3 pluriel evident, si tot la fel de evident e faptul ca am vandut masina la cererea ei :D ]. Initial in plan nu era decat vopsirea caroseriei in culoarea Portocaliu si adaugarea de numar B xx Foe :) , pe parcurs s-a ajuns si la ceva tuning :) O sa va mai pun poze cu ea cand e gata. Abia astept sa ma duc la munca sa termin corrado-ul si mk1-le cabrio :D Ah, ca sa nu uit, de data asta mi-am dat in petic, e 1/24 de la balbaitii de Bburago, celelalte vot ramane 1/43. M-am ales personal cu masina care si-a donat jantele, un concept de la Dodge produs de Maisto 1/24 dar e f prost lucrat si acum e si super caraghios cu jantele stock de pe c3 :D |
Blue-Black Diablo Project
8 Attachment(s)
Marca: Lamborghini
Model: Diablo Scara: 1:18 Made in Italy (Polistil) Modificari: remove proiectoare bara(cele de sus) remove sigla remove capac rezervor revopsit(in vopsea sau folosit multe multe perle albastre si albe, in poze nu se observa) Urmeaza interiorul... |
A venit bine vopseaua..niste jante si un intern rosu-negru ar venii super:D
|
Vopseaua ii PPG :)) era culmea sa nu iasa...suflata cu pistolu, 3 straturi + 2 lac...plictiseala asta.Pentru interior asa m`am gandit si eu rosu-negru, iar jante nu prea am de unde sa fac rost..ms pt apreciere
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:47. |
- Copyright 2026 4Tuning