![]() |
=))=))=))=)) tu acu ce vrei sa ma convingi sa fac masina ? daca imi place o faca daca nu nu :D Bafta!
|
Re:
Quote:
ba....ce faci ?promovezi offtopicul ?? :) dupa aia zici de astia mici ca fac prostii :D DELETE :) |
ce-ai ma ? suntem cat de ontopic se poate ..
ce-ai vrea ? fiecare sa puna poza si aia sa fie ? dupa aia battle si gata ? ce pana mea suntem ? roboti ? lasa asa .. ca-i bine ;) mai discutam si noi , mai incercam psihologia inversa.. care se pare ca nu merge la golftuning si tot asa.. ;) |
santos te manac cu fulgi cu tot :D chiar vrei sa fac masina aia ? uite ca nu o sa o fac :D :twisted: hai ca unplem paginile degaba :D
|
:roll:
|
Re:
Quote:
mia bine lasa fitzele astea si apucate de treaba ai inteles nu mai comenta asha mult pe aici ca prevad aceasi soarta ca a lui donhacker da? |
hy
ce avetzi fratzilor?
atitea contradictzi pt masina mea?lasatzi-o draq de treaba,nu o facetzi si gata,eu am vrut sa vad ce poate sa iasa din masina nu din voi p.s.sunt deacord ca nu e unghiul cel mai bun dar nu eu v-am provocat,si eu as fi dorit alt unghi |
sebi stai linistit discutia cu santos era la katerinca ...dar soricelu chiar ma enervat mai intai sa isi faca trebaa si pe urma sa vorbeasca
ps: soricelu taci sa ii zici sti tu cui ! |
hy
treaba voastra da nu-i frumos
|
sebi , iti place majina fakta de mine (asa k de incepator :roll: )
|
1 Attachment(s)
RELOADED.... ASTEPT BATTLELUL!!!
|
1 Attachment(s)
taxy-ul ... e albastru , fiindca nu i-am fakt taxi , ci o majinaproprie (ps , taxy driver , avea un peugeot alb :lol: )
|
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
Asta e FINALUL!!!! Aia se vede putin prost... N-am fost atent knd am micshorat-o :wink:
Seby ce parere ai? |
Re:
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:13. |
- Copyright 2026 4Tuning