![]() |
2 Attachment(s)
na mustang ...
doamne ce senzatie smechera ... :P ah si ultimul tip de ferarri |
daca tot vb de masini tari... bentley flying spur... il puteti admira in curtea ats-citroen din aurel vlaicu...
poze... in curand... (da' aruncati un ochi p'acolo cand mergeti la siab :P ) |
astazi am vazut in bucuresti (piata muncii) un MTM K500 ( AUDI A8 ) cu numere de germania.
cunoscatorii stiu cam ce inseamna asta! pentru cei care nu prea le au sa dau doar doua date: 0-100km/h: 5,2 sec Vmax: 300km/h foarte discreta masina pentru ce poate! |
stiu ce inseamna si iti zic ca mai e inca unu al celor de la BKP racing team. Si pe linga asta mai au si un RS6 berlina.
|
stiu ce inseamna si iti zic ca mai e inca unu al celor de la BKP racing team. Si pe linga asta mai au si un RS6 berlina.
|
|
6 Attachment(s)
acum :arrow: Mercedes Benz ML Brabus B10 :evil:
|
l`am vazut de multe ori in cta..e de cativa ani ....sper k e acelasi pe kre il stiu..oricum..e tare masina..si motoru se aude bine :D
|
eu zic ca acela tre sa fie ...spus de tine ....ca doar nu aveti in Ct mai mult de un Brabus B 10 :twisted:
|
Fara poze am vazut ultimul model de ML Brabus in OMV baneasa .
P.S Scuze pentru posturile consecutive de mai sus...a mers netul exagerat de prost |
10 Attachment(s)
un mustang cu niste aerisiri fake putin mai special si un boxter funny :twisted:
|
5 Attachment(s)
o alfa 156 GTA modelul vechi ...cu niste spite :twisted:
|
9 Attachment(s)
M6 !!!!!!! capota integral din carbon . oglinzi din cine stie ce ...
si pe dedesupt ce se vede ? :lol: :twisted: |
8 Attachment(s)
2 saboti de frana pe roata ...de 19 ...super aliaj .....si era gravat ceva pe ele de genu sarcina maxima ... :evil:
|
8 Attachment(s)
:arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning