![]() |
Re: Kitch Tuning .... part 2
ce caternica :))):))...daca omu le`a pus in apartament si a avut unele ramase..dc sa nu le foloseasca?:D:D
|
Hai ca asta e deja....ceva nebunesc....:lol: :lol:....
Probabil ca in curand o sa vedem dacii cu lanterne lipite de capota....:lol: |
Quote:
|
pe mine ma roade o curiozitate... ce li se pare proprietarilor asa interesant sa-si fwta dungile alea pe capota, sa arate masinile lor ca un sconcs???
designul lor... sport este expirat de prin anii 70, pur si simplu nu are nimic frumos in el... |
1 Attachment(s)
ASTA e tot kitch are si ceva dotari oglizni electrice ,dublu corp 2 evacuari se vinde cu 3500 e disc
|
Quote:
|
Quote:
parca ar fi facuta de aia de sunt la emisiunea aia cu fiare vechi de pe discovery :D Quote:
|
2 Attachment(s)
le am luat din nou.
|
1 Attachment(s)
Sincer nu cred ca gaseam comedie la care sa rad mai mult ca aici. Masinile sunt penale...Apropo ar trebui sa se organizeze un salon auto de kitchtuning . Sigur ar avea succes. Si dupa asta niste curse intre ele...hahahahahahahaa
Poate si un club de raceri gen 'KITCHRACING' sau 'TARANI-FARA-LIMITE' ! Tare de tot!hahahahahahahahahahahahaahhahahaha |
asta nu este reala ...
|
aici deja incep sa se faca confuzii intre kitch si masini inedite, proiecte posibile. nu mai postati toate pozele, asa, de dragul de a comenta aiurea...
|
1 Attachment(s)
Quote:
uite si fata, ca poate spatele nu te-a scarbit destul |
:) :D doamne ce oameni, ma intreb ce o fi in capu lor...
|
cred k are montat o micro centrala sub capota :))
|
no comment !! am ajuns la concluzia k imaginatia romanului depaseste orice limite :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:14. |
- Copyright 2026 4Tuning