![]() |
Re:
Quote:
|
mdaaaaaaa.unele vor sa se sinucida si pt aletele per de \"craciun\" inseamna NO SEX
|
vedeti si voi rezumati totul la sex pt o femeie inseamna no sex cand nu are chef si daca voi insistati primiti orgasme false si altele haaaaa ce sa va fac cum e o partida de sex cu o femeie care isi doreste? mai incendiara mai pasionala
|
babygirl la fete asta e marea problema.... ca nu prea isi doresc :))) ( sau poate isi doresc multi bani :))) (dar sti cum e... pofta vine mancand... daca barbatul de langa... este \"destept\" Nu o sa mai mimeze orgasmul... o sa il simta profund :twisted:
nu? 8) ps: e normal sa nu simti nevoia de sex sau sa nu ai chef atunci cand te gandesti numai la bani :)) bine.. acum mai sunt si femei care se umezesc cand vad $$$ :lol: pai si de craciun ce facem ma? no sex? stam cu lumanarea sculata? :))))) |
Re:
Quote:
:lol: si facem molifte........ |
Re:
Quote:
oricum ar fi: cu voi femeile nu o putem scoate la capat :) |
Re:
Quote:
o mica editare :)) |
:lol: bv psycho,tare omu'
cat despre femei....cam are dreptate si mustang,deci femeia daca azi primeste 3 mere (am dat un nr ca exemplu),maine vrea 4,poimaine 5...si tot asa |
in cateva zile dai faliment :D
|
o discutie :
mesaj la ea : mie mi-e dor de un prieten f bun al meu....se stie el! (in continuare se va numi X) jugarugabi : si eu ce sa fac, ma rog ? X : sa freci duda!! jugarugabi: mhm...bine...ce daca ti-e dor de mine ? ca eu vb serios...da' vad ca tu o iei in gluma jugarugabi: si gata ca nu am chef sa imi spal rufele cu tine acum ! X : vai tu ce fitze am capatat in ultimul juma de an.Tu ai spus sa mai vb si cu tine.Ce e asa rau dak mi-era dor de cineva?Nu trebuia sa te simti dak nu vroiai!!Dar cred k am facut f rau...u nu esti gabi pe care il stiu eu... pa!! jugarugabi: adica cum eram inainte??? fraierul de acu 6 luni pe care l-ai jucat cum ai vrut TU pe degete ? jugarugabi: hai gata jugarugabi: PUNCT jugarugabi: adio si n-am cuvinte ---------- bineinteles...ignoreul de rigoare ------------------------ |
obs ca am lansat o moda cu copy/paste -ul ata de pe messenger :lol:
|
ce coincidenta :D aseara am avut si eu parte de o discutie de genu asta ;)) ;));))
|
me 2....
it's strange........don't u see dead people? :lol: |
ie...sexy rau :) noi \"ie\" frati...am mai marit familia brain...l-am luat si pe golf in familie :)
|
bai dar ce iepuri erau parintii nostri
:P |
| All times are GMT +2. The time now is 10:39. |
- Copyright 2026 4Tuning