![]() |
Re: ...M 3 vs. Supra...!!!
Quote:
Nu neaparat `93 ....sa zicem e36 M3 din `96 are un timp pe Ring de 8:35 cu o viteza medie de 144 k/h in schimb nu gasesc Supra..probabil nu au incercat Ma repet Supra este intradevar o masina cu potential de tuning extraordinar dar per total stock M3-ul datorita un sasiu mai bun este superior pe circuit. |
Quote:
Iar cand e vorba de tuning, treaba se schimba, aici intra in discutie multi termeni, firma, bani investiti, telul proiectului (drga, track, show).... |
BMW'istii voi sunteti incurabili...pt voi m3 e masina suprema...in curand o sa va aud ca m3 a facut veyron pt ca " are motor aspirat" si "sasiu in colturi" :|....hopeless
|
sunt posesor de Bmw e36 :) 1.8 is !!!
nu sufar de cai putere,nu sufar de curse pe circuit,nu neg ca nu ar fii masini mult mai performante decat Bmw,sunt constient de asta ,insa unii pe aici prea luati in brate acest model "supra":) este intradevar o masina cu foarte foarte mult potential ,mie unu imi place foarte mult masina (Toyota Supra)dar nu imi place ca foarte multe unitati au volanul pe dreapta,ce gasesti cu volan pe stanga sunt extrem de scumpe,si la banii cu care ai putea sa iti iei ceva mult mai nou si mai performant,iti iei supra la 15.000 d euro cu volan pe dreapta????prefer sa imi iau un m5 e39,sau un m3 e46 :) si mai noua ca an,si volan pe stanga...si la cai putere aproape la fel +performante !!! totusi eu inteleg ca suntem visatori la masini construite de japonezi care stim toti ca ei sunt (tehnologia zilelor noastre) dar totusi hai sa ne limitam la tara in care traim Romania !!! si va rog sa imi aratati si mie cate Toyota Supra sunt la noi in tara INMATRICULATE !!! repet ;) nu i-au Bmw in brate mi-ar placea mult o Supra !chiar imi place mult...dar prea exagerati unii cu ea...... |
Quote:
https://www.youtube.com/watch?v=OTU018mqwcY Sunt de acord cu tine, M3-ul se preteaza mult mai bine pe circuite decat Supra. Dar in fond cu ce ma influenteaza asta pe mine ca sofer amator in cautare mereu de drumuri drepte si autostrazi cand vreau o portie de adrenalina si distractie ? |
Nu mi-as lua o supra nici daca ar prinde 200 km/h in 100 de m. Tot la BMW raman. Nu imi plac masinile japoneze absolut deloc. Raman la nemti.
|
Quote:
|
Quote:
|
https://www.youtube.com/watch?v=fKdp7...eature=related Diferenta de 1 litru si 80 de cai 8-|
si inca unul https://www.youtube.com/watch?v=aRwZP...eature=related |
aleg bmw-ul :D supra stock nu e o alegere inspirata
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
Supra are mai putini HP stock decat BMW'ul, dar acum intervine si raportul putere/greutate, Supra este o masina destul de usoara, si puternica in aceelasi timp, BMW'ul fiind mai greu dar mult mai puternic decat Supra stock, deci sunt cam egale, dar avand in vedere Generatia in care a fost fabricat Supra, no doubt Supra. |
Quote:
Daca esti genul care prefera o masina noua puternica si la moda, nu se gandeste la modificari sau performante extreme sau nu il deranjeaza faptul ca masina lui se pierde printre celelalte masini, un M3 E46 de exemplu este o alegere MULT mai buna. |
| All times are GMT +2. The time now is 18:36. |
- Copyright 2026 4Tuning