Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Baia-Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia.html)
-   -   Accidente Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/439-baia/56659-accidente-baia.html)

T@m@ngo 26-08-08 09:59

Re: Accidente Baia Mare

2 Attachment(s)
Urmarile unui accident ....

cristiano304 26-08-08 16:38

2 Attachment(s)
azi in localitatea baia sprie intr-o curba la deapta in coborare.:shock:in ultima sapt 3 accidente grave sau intaplat pa raza localitaii nu e bn deloc:sad:

adisoruc 26-08-08 16:58

fain o dat golanul peste cap...:) a incercat testul elanului :p

Raul_bad 26-08-08 20:19

Quote:

Originally Posted by adisoruc (Post 1716350)
fain o dat golanul peste cap...:) a incercat testul elanului :p

mda...si nu l-a trecut...:twisted:

T@m@ngo 26-08-08 21:49

Golanul avea pe dreapta fatza jenti de la primele modele de logan care aveau o problema majora, le cadea cauciucul de pe jenti:lol::lol::twisted:

robbyxX23 26-08-08 21:57

mai era unu asemanator acum cateva saptamani in curte la Dacia Service

Brabus 26-08-08 23:03

4 Attachment(s)
salutare
citeva poze la iesirea din seini, asta vara. a intrat intr-o carutza (nu vom scapa in veci de ele) si s-a rasturnat. ziceau ca a murit ceva "colorat" din carutza. aaa, si calu', pacat de cal.
o seara faina

cristiano304 26-08-08 23:11

(nu vom scapa in veci de ele)

:xai dreaptatte nush cand scapam de ele si eu era sa o patesc..mergeu pe drum era intuneric si nici o lumina nimic reflectorizan mare mare noroc au avut nu a fost mult sai spulber:x:???:

T@m@ngo 26-08-08 23:40

Astazi am fost la apa, pe drumul dintre seini si apa plin de carutza, parca ar fi fost ceva reuniune de carutze, am numarat pe lejer vreo 10

cristiano304 27-08-08 14:31

1 Attachment(s)
mai vin azi cu unu tot in baia sprie spre directia bm din cate sa povestit a adormit a intrat pe contrases a dat intr-un cap de pod a rupt un gard sa dat peste cap si a iesit pe carosabil :shock:si zicea paza de acolo k pasageru din dreapta a zburat din masina afara cazand pe carosabil:shock:

ovix 27-08-08 16:29

2 Attachment(s)
vin si eu azi cu 2 poze de pe bd. bucuresti langa Autobari

Soche 27-08-08 23:41

Quote:

Originally Posted by robbyxX23 (Post 1712725)
am vazut azi dimineata, inainte de urcarea pe Dura, chiar langa drumul ce duce spre Atp exodus, un Peugeot(nu stiu ce model.. cred ca 407) iesit de pe drum prin zona verde.. tot spart (a doborat si stalpu de la ATP. Nu am apucat sa fac poza, iar cand am venit inapoi nu mai era masina acolo. :???:

Da peugeotul e al unui prieten... grav accidentul, saracul abia dupa 2 zile si-a revenit din coma la reanimare, a scapat usor in comparatie cu masina... o sa-si revina dar masina e terminata, s-a intamplat in seara cand a fost furtuna aia urata de tot cu vijelie, a facut o acvapalanare, avea ceva viteza si a zburat in gard si panoul de la ATP :(

T@m@ngo 28-08-08 09:26

Bine k o sa sa-si revina, insanatosire grabnica

IonutzMFF 28-08-08 10:35

cam multe accidente in ultima perioada nu credeti??

adisoruc 28-08-08 12:23

Quote:

Originally Posted by Soche (Post 1719004)
Da peugeotul e al unui prieten... grav accidentul, saracul abia dupa 2 zile si-a revenit din coma la reanimare, a scapat usor in comparatie cu masina... o sa-si revina dar masina e terminata, s-a intamplat in seara cand a fost furtuna aia urata de tot cu vijelie, a facut o acvapalanare, avea ceva viteza si a zburat in gard si panoul de la ATP :(

de ce nu mentionezi ca era si rupt de beat, si politist!! numai ce iesise de la serviciu, iar legea spune ca un politist dupa terminarea programului trebuie sa ramana apt inca 24 de ore in caz de interventie. venea de la gold times, si de ce nu mai mentionezi ca din cauza unei fete s-a urcat baut la volan....

All times are GMT +2. The time now is 07:34.

- Copyright 2026 4Tuning