![]() |
Re: Accidente Baia Mare
2 Attachment(s)
Urmarile unui accident ....
|
2 Attachment(s)
azi in localitatea baia sprie intr-o curba la deapta in coborare.:shock:in ultima sapt 3 accidente grave sau intaplat pa raza localitaii nu e bn deloc:sad:
|
fain o dat golanul peste cap...:) a incercat testul elanului :p
|
Quote:
|
Golanul avea pe dreapta fatza jenti de la primele modele de logan care aveau o problema majora, le cadea cauciucul de pe jenti:lol::lol::twisted:
|
mai era unu asemanator acum cateva saptamani in curte la Dacia Service
|
4 Attachment(s)
salutare
citeva poze la iesirea din seini, asta vara. a intrat intr-o carutza (nu vom scapa in veci de ele) si s-a rasturnat. ziceau ca a murit ceva "colorat" din carutza. aaa, si calu', pacat de cal. o seara faina |
(nu vom scapa in veci de ele)
:xai dreaptatte nush cand scapam de ele si eu era sa o patesc..mergeu pe drum era intuneric si nici o lumina nimic reflectorizan mare mare noroc au avut nu a fost mult sai spulber:x:???: |
Astazi am fost la apa, pe drumul dintre seini si apa plin de carutza, parca ar fi fost ceva reuniune de carutze, am numarat pe lejer vreo 10
|
1 Attachment(s)
mai vin azi cu unu tot in baia sprie spre directia bm din cate sa povestit a adormit a intrat pe contrases a dat intr-un cap de pod a rupt un gard sa dat peste cap si a iesit pe carosabil :shock:si zicea paza de acolo k pasageru din dreapta a zburat din masina afara cazand pe carosabil:shock:
|
2 Attachment(s)
vin si eu azi cu 2 poze de pe bd. bucuresti langa Autobari
|
Quote:
|
Bine k o sa sa-si revina, insanatosire grabnica
|
cam multe accidente in ultima perioada nu credeti??
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:34. |
- Copyright 2026 4Tuning