![]() |
Re: caut logan!!!! =))
mda am vazut si eu acu p siteu dacia ca loganu breack e mai lent ca ala normal, oricum p aceasta cale provoc un logan normal da 16v .... la o liniutza, ard de nerabdare sa vad care e diferenta intre breack si normal
|
angel eu nu vreau sa ma cert cu tine nu am nimic de impartit cu tine asa e are dreptate baiatul cu alfa ei erau 3 noi eram 2 in masina dar i-am zis k oricand vrea sa ne mai dam nu e nici o problema mergem si ne dam. multa bafta! si angel lasa te rog intepaturile!
|
eu cred ca tu ai inceput, "intepaturile" e putin spus....
|
Quote:
|
Quote:
:) |
Man...mi-a placut masina ta aseara.....ai stat aproape de mine....si totusi ambreiajul imi patineaza, iar celelalte bube..nici nu le mai spun...
Sa facem rost de banuti sa terminam o data cu defectele...si vedem apoi cum stam :D....si...ai zis ca usurezi masina......n-ai facut-o......si ai vazut ce ai patit:D PS: Glumesc....sa nu te superi ......nu uita sa strangi furtunul ala! |
mda, o sa-mi sterg contu...:))
|
sa facem un remember de joi seara cu ce mam dat eu, deci:
cu logan 1.6 16v 105 cp: 1-1 cu opel kadet 1.8 101cp: 1 pt el cu toyota celica 1.6 16v 105 cp: 1 pt el cu renault megane 1.6 16v: 1 pt mine logan 1.5 dci 85cp: 1 pt mine volvo S60 D5 165cp: 2 pt el bmw 525i ~230 cp: 2 pt el ....din toate astea trag concluzia: la mine problema e ca soferu nu e in mintile lui:)) |
Quote:
|
Quote:
|
Loganul 1.6 16v era mcv sau berlina?
|
Quote:
|