![]() |
Re: Daewoo Tico SL 2000
farurile 700 bucata stopurile 450 bucata
gresesc sau le-ai luat din acelasi loc de unde vreau sa-mi i-au si eu :P |
farurile 750 bucata , 1.5 mil setu.
cu transport , 2 mil... atentie ca e curier rapid cargus si 500 de mii face numai transportul.. |
Eu daca as fi in locu` tau le-ash pune faruriile...:DApropo..iti dau mai bine stopuriile cele roshii decat cele lexus stiyle..;)!Oricum...o sa vedetzi in primavara un Tico unicat..adik al meu..urmeaza a se baga pe partea tuning 150 milioane Lei vechi!
|
:D hai sa vedem :D s-o faci si p-asta...vb pe mess..
|
Topser pot sa iau de la u faruri si stopuri.ne intelegem la bani :)
|
eu nu vand asa ceva...le-am cumparat ptr mine !~!
|
ok.si de unde le cumpar si eu :D
|
www.rxm.ro sau daca nu...mai astepti pana saptamana viitoare ca o sa aduca la magazin aici la mine in Pitesti..site rezolv eu!!!Bafta!
|
deci sapt viitoare in pitesti ? la magazin sigur?
|
Da nene...si se rezolva si mai ieftin decat sa comanzi de la RXM...adik si distanta este mai mica...Da..chiar aseara am vorbit cu patronul de acolo si a zis ca saptamana viitoare aduce!
|
frate m-ar interesa si pe mine cat si de unde ai luat ceasrile albe adik alea de la consola d bord pls ...si cum ai skimbat lumina bordului....cumva cu becuri de pozitie?
|
ceasurile albe m-au costat 40 ron , si la lumina nu am umblat inca , nu am avut timp..o sa pun leduri
|
MAd MArio t-i le dau pe ale mele..subt la fel ca ale lui topser..numai ca eu nu le mai pun...adik nu vreau sa mai umblu la bord!Daca te intereseaza t-i le dau cu 30RON!
|
nush dak m-am facut inteles eu vreau foitele alea de la kilometraj intelegeti? si dak sunt,le-as vrea albe cu gradatiile negre sau bleu lasa-mi un id de mess ok?
|
alea sunt..
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:12. |
- Copyright 2026 4Tuning