Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Un barbat de vis;) (https://forum.4tuning.ro/28-femei/56303-barbat-vis.html)

aleks 01-09-08 23:48

Re: Un barbat de vis;)

legalize that kind of drugs!!!

Sindrom 02-09-08 14:27

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1726687)
..daca vrem sa fim sinceri,nu intotdeauna accepti doar relatia aia care este de vis.deseori accepti,pentru ca este comod...sau pur si simplu nu ai de ce sa nu accepti...pentru ca nu ai oferta mai buna.
dar,pana ce ajungi tu sa te intilnesti cu un om,care e "de vis" adica,te uimeste in toate privintele)

nu te poate uimi vesnic, pentru ca nu poate sa fie superman.

Trixi 02-09-08 14:58

...sa stii ca exul meu a fost in stare de performanta asta si dupa 11 ani.
efectiv,ma uimeste si acum, din omul meu ce fel de taran prost s-a facut,datorita frustrarii...
vrei sa ii transmit ca e superman?

bmwm5 02-09-08 15:02

oare chestia asta o capeti in timp sau apare instantaneu?ma refer la taranie...

Trixi 02-09-08 15:20

pai doar de cazul lui pot sa iti zic la concret...
acum mai multi ani s-a declansat problema...a inceput sa o ieie pe aratura pana ce a ajuns sa ramina total singur cu ideile lui.

Sindrom 02-09-08 21:19

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1728597)
...sa stii ca exul meu a fost in stare de performanta asta si dupa 11 ani.
efectiv,ma uimeste si acum, din omul meu ce fel de taran prost s-a facut,datorita frustrarii...
vrei sa ii transmit ca e superman?

barbatul de vis, nu este doar bun??? poate fi si rau??? pai atunci cred ca toti barbatii sunt supermani

Trixi 02-09-08 23:49

...gusturile nu se discuta!fiecare isi alege exact ce i se pare ei perfect...si daca te face mai fericit, poti sa fii si superman.

Lauryn 24-09-08 19:18

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1729541)
...gusturile nu se discuta!fiecare isi alege exact ce i se pare ei perfect...si daca te face mai fericit, poti sa fii si superman.

corect
si superman defapt e omu care e langa tine mereu

r0xanicutza 02-11-08 20:47

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by bmwm5 (Post 1709119)
si daca sunt de vis,ce vis?visezi sa-l pui sa-ti bata covoarele,sa-l trimiti sa-ti ia tampoane,sa care sacosele de la piata...?

cam asa ceva :D

Quote:

Originally Posted by Trixi (Post 1709965)
si acum parerea mea personala...barbatul de vis este asa cum nici nu ai curajul sa iti imaginezi, ca t-i se pare aiurea sa iti admiti ce anume iti doresti,pentru ca iti este impuiat capul de prostiile impuse de familie,prieteni,tv...etc.
un lucru este insa cert : e linga tine! dimineata cind te trezesti,seara cind adormi...si simti asta si atunci cind nu poate el fizic sa te ia in brate.in rest,totul este subiectiv: ca e blond,sau inalt...sau mai bine facut sau ce stiu eu...daca iti alegi un om dupa cum iti impune moda,nu te mira ca nu esti fericita.

100% true

T-E-N 02-11-08 23:01

Femeia si Barbatul de vis sunt cea si cel pe care o \ il iubesti :)

11KPO 03-11-08 06:24

femeia si barbatul de vis e cel/cea care este respectat/a si stie sa se faca respectat/a

AdiZeL 03-11-08 18:37

lasati fetele sa vorbeasca :D probabil fiecare fata are barbatu ei de vis .... cum altora le plac popii altor fete le plac Jandarmi etc ... am dat niste exemple ....

T-E-N 03-11-08 21:00

Quote:

Originally Posted by AdiZeL (Post 1841623)
lasati fetele sa vorbeasca :D probabil fiecare fata are barbatu ei de vis .... cum altora le plac popii altor fete le plac Jandarmi etc ... am dat niste exemple ....

Elocvente chiar :lol:

Claudia 03-11-08 21:08

Barbatul de vis e pasionat de automobilism si are un garaj imens unde surubareste la muscle carul sau... si mai e si foarte sexi cand face asta :lol:

AdiZeL 04-11-08 14:40

Quote:

Originally Posted by -Claudia- (Post 1841957)
Barbatul de vis e pasionat de automobilism si are un garaj imens unde surubareste la muscle carul sau... si mai e si foarte sexi cand face asta :lol:

Am vazut dastia in filme ogramada :P

All times are GMT +2. The time now is 13:26.

- Copyright 2026 4Tuning