![]() |
Re: Masina mea : Opel Kadett Turbo
@ dany_let : si eu am aceeasi parere cu @u_TUNING...cel putin nu strica jantele alea, lasa-le asa. Ai putea sa scoti "gsi" & turbo" de pe spate, sa fie mai "imprevizibila".
|
Quote:
bah moldovean obosit , iar ai venit cu caterinca pe aici ?! nu vezi ca lumea chiar crede ce spui obositule...mai bine te apuci sa urci motorul ala pe cotetu ala si sa vii sa te arunc in santz....nu mai pierde vremea pe forum-uri. ;) al dreaq plictisitor... |
Quote:
ok , fiecare cu parerea lui , jantele nu le stric cu emblemele de porsche , jantele sunt rh cup , replica dupa jantele de porsche , nu ai cum sa le strici , 2 la mana , uita-te si tu ca U TUNING stie , dar face el pe nebunu pe aici , uita-te pe afara la masini , o sa vezi jante de AMG pe vw , jante de MAYBACH pe vw sau opel , de porsche si asa mai departe , nu inventez eu tuningul acum , ce vad pe afara fac si eu ....sau idei proprii...iti respect parerea si gustul...la masina ta poti sa scoti emblemele , la a mea le pastrez, nu vreau sa fiu imprevizibil ptr nimeni in trafic , masina este un opel kadett gsi turbo cu jante de porsche. simplu si de efect...;) ps. ptr orice detalii va stau la dispozitie... ps2 . de aia e forum sa discutam , sa vedem si sa invatam... |
Mie imi place cum ii sta cu jantele si volanul de porsche ... mai ales volanul pare a fi foarte indemanos :D
ce modificari mai urmeaza ?!? :D apropo ... ce putere scoate moroul deocamdata ?!? :) |
Quote:
acum motorul scoate 276 sau 278 pe dyno...e un dyno pus in paginile anterioare. |
276 de cai pe tractiune fata ?!? sau ai 4x4 de pe calibra ?!?
|
Quote:
|
superba masina ... am si eu o intrebare ... de unde ai luat geamurile din spate care se deschid ? prea marfa sunt alea
|
Quote:
nu zic ca sa iti pui neaparat ... tu stii ce e cel mai bine pentru masina ta ... dar ... am spus asa ... ca o opinie :D |
Quote:
le-am cautat mult , le-am luat din dezmembrari de pe la craiova , sunt de pe daewoo nexia , adica cielo in 2 usi ...ceva mai rar , alea de gsi originale sunt f scumpe... |
Quote:
|
Da ... asa daca tii masina sa mergi cu ea pe strada .. nu merita deranjul intr-adevar ... dar daca vrei sa participi la curse ... ce o sa faci ... ca altu' cu aceeasi putere de 280 de cai ... pleaca inaintea ta din cauza ca tie iti patineaza rotile ...
Acum depinde si de ce vrei sa faci cu masina ... ori o tii numai sa mergi cu ea pe strada ... spre satisfactia ta ... sau o bagi si la curse :D |
Quote:
pai hai cu stopurile... inca te astept >:) |
Quote:
Quote:
|
Nu ... ma refeream ca la 4x4 ii mai buna pentru curse ... mai ales pentru drifting ... cu tractiune fata nu prea poti sa faci multe ...
e buna si fata ... dar la 280 de cai ... e cam multa putere pentru puntea fata ... asta zic eu ... nah .. voi stiti mai bine .. sunteti mai cunoscatori in deomeniu :) |
| All times are GMT +2. The time now is 18:54. |
- Copyright 2026 4Tuning