Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   IASI - LUC DESIGN - 5 IUNIE CURSA DE VITEZA (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/5493-iasi-luc-design-5-iunie-cursa-viteza.html)

SFW 09-06-05 12:05

era de 231 sigur ..

Oricum a plecat frumos 206-le. Felicitari ... diferenta de 100 de cai aproape ..

SFW 09-06-05 15:45

Pacat ca sunt cam putine filmuletze ... eu am gasit doar 5 cu mine. Pacat ca nu am mai filmat si cu camera mea (adik sa rog pe altu sa filmeze)... am crezut ca nu o sa mai fie nevoie ... vroiam si eu sa vad toate starturile cu porche-ul.

Merci pt startul cu rx8-ul EvlSantos ... da parca te-ai ferit putin cand am plecat .. era sa te calc pe mana? :)

lolman 09-06-05 16:20

Ehee 5 filmuletze, daca vroiai mai multe trebuia sa ai masina rosie ( barcheta) :D . Oricum dintre toate masinile participante a ta avea cel mai bun start dupa Subaru :roll:

SFW 09-06-05 16:27

saru'mana. :) o vopsesc data viitoare. :)

lolman 09-06-05 16:39

Sau mai simplu, daca vrei masina rosie facem schimb, mie imi convine :)

SFW 09-06-05 17:02

Sa inteleg ca a ta e barcheta. Felicitari pt prestatie si pt masina. Simpatica. :)
Mai vedem cu schimbul ... ca-mi convine si mie asta :lol:

lolman 09-06-05 17:14

Nu am barcheta, deocamdata am Solenza pana la 130 de cai mai am mult de mancat ..vreo 55 de CP :oops:

SFW 09-06-05 17:18

:) daca tuj esti cel cu solenza rosie care a participat .... felicitari din nou. daca nu .... lasa ca o sa mai papi tu ... iti doresc sa te ingrasi ... sa ai pana peste 300 ........ de cai :D

lolman 09-06-05 17:23

de data asta m-ai nimerit. :) . Acu tot ce imi ramane de facut este sa adun caii si daca se poate sa raman la aceeasi greutate de pe actuala masina :wink:

p.s: cu subaru te-ai dat ?!?! Daca da , care a fost diferenta ?

SFW 09-06-05 17:32

Da, m-am dat. Destul de mare ... era racheta masina aia. :shock:
Pai vezi pe site ... este un filmuletz cu mine si cu subaru.

lolman 09-06-05 17:59

mdeah....am gasit pan la urma si filmuletzu, cam nebuni rusii astia. Se pare ca asta a fost cea mai rapida masina care a ajuns pe aeroportul de la iasi din toate cursele care au avut loc pan acum. Daca gresesc va rog sa ma corectati, dar asa ceva nu am mai vazut de vre-un an cand a participat un Porsche verde cu nr de italia.

SFW 09-06-05 18:43

Te inseli ... porche-ul ala verde se intrecea cam de la egal la egal cu un sti normal de 265 ... si nu cred ca ar fi avut nici el vreo sansa cu subaru moldovenilor. Data trecuta m-am dat cu un sti de 265 .. fugea si ala ... ma facea si ala ... da nu ca asta. :) prea tare masina asta.

EvLSant0S 09-06-05 18:54

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SFW\"
Pacat ca sunt cam putine filmuletze ... eu am gasit doar 5 cu mine. Pacat ca nu am mai filmat si cu camera mea (adik sa rog pe altu sa filmeze)... am crezut ca nu o sa mai fie nevoie ... vroiam si eu sa vad toate starturile cu porche-ul.

Merci pt startul cu rx8-ul EvlSantos ... da parca te-ai ferit putin cand am plecat .. era sa te calc pe mana? :)

:lol: :lol: pm , m-am speriat cand am vazut cum ai tzajnit ... :D
am zis .... wow ... :D si m-am retras un piculetz ...
mai mult decat m-ai speriat tu , m-a speriat tipul cu motorul ....
care a plecat mai in cashh .... : /
that scared the shit outta me ... :P
anyway , congratz .. :)
\"Merci pt startul cu rx8-ul EvlSantos\" - placerea a fost de partea mea

SFW 09-06-05 19:23

:D pai pe asta ma bazam si eu ... ca daca nu plecam mai tare ca el ma facea ... deh ... cai mai multi, masina mai usoara....

baghy83 11-06-05 22:21

SFW complimente

All times are GMT +2. The time now is 03:33.

- Copyright 2026 4Tuning