![]() |
Re: Cocktail Tuning Va Prezinta
Quote:
|
fa si u cva de genu..primul client din luna decembrie ..castiga...nu stiu ce..:D
|
sa fie coada la mine la usa dupa aia, nu-i bun nici asa. Eu ma gandeam sa dau un snowmobil, dar nu stiu cum sa fac selectia
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Re: Cocktail tuning va prezinta
:))) Perioada asta toti vor sa dea moka cate ceva:) Oricum buna ideea! o tombola la care participa fiecare client ...care achiz ceva de la tn ...iar pe 24 decembie tragere la sorti!
:) |
Quote:
|
:) N-am eu puterea de decizie...dar sunt vreo 2 promotii la anvelope!!!
|
Deci cam asa ma gandesc eu sa fac, pt toti clientii din luna decembrie dau un numar de ordine si cel care va iesi castigator, va primi folie pe geamuri fata-spate, in limita a 450 ron, ca nu as vrea totusi sa vina castigatorul cu dubita vecinului sa-si scoata un ban de sarbatori. Daca masina celui norocos depaseste aceasta valoare se poate pune o diferenta, iar daca nu se doreste folie, e f posibil ca cel norocos sa participe la tombola ca beneficiar deja al unui montaj de folie, se poate schimba cu un produs pana in 300 ron. Tragerea va avea loc vineri 26 decembrie, la intalnirea sapatamanala si montajul in Ianuarie. Astept sugestii, daca ceva este gresit
|
Quote:
|
Si azi daca vrei, asta nu e greu
|
numai ca`s farurile alea fk... loc mic din cate am vazut eu ...
|
cica prima data vrea sa dea un snowmobil, apoi folie in limita a 4 milioane jumate :))
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:00. |
- Copyright 2026 4Tuning