Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

Khristy 19-11-08 11:54

Re: Cocktail Tuning Va Prezinta

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1873849)
Ar fi cazul sa mai spun ceva interesant despre activitatea firmei, dar nu-mi vine in minte ceva special. As da un premiu de sarbatori, dar nu stiu cum sa fac, ceva idei?

pai...dami'l mie direct !!! si ai rezolvat'o :-))

buddy_lexx 19-11-08 12:58

fa si u cva de genu..primul client din luna decembrie ..castiga...nu stiu ce..:D

johnson 19-11-08 16:33

sa fie coada la mine la usa dupa aia, nu-i bun nici asa. Eu ma gandeam sa dau un snowmobil, dar nu stiu cum sa fac selectia

AnDrEiCa 19-11-08 18:14

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1874405)
sa fie coada la mine la usa dupa aia, nu-i bun nici asa. Eu ma gandeam sa dau un snowmobil, dar nu stiu cum sa fac selectia

interesant premiu :d hmmm:)auzi vin io de anul nou si te ur si imi dai mia snowmobilul:d oki:>?

buddy_lexx 19-11-08 21:09

Quote:

o tombola cva..:D ca asa vezi k deja ai doritori pt premiu ..:D adev ca cui i`ar strica o asemenea jucarie :D

VaLeX 19-11-08 21:43

Quote:

Ai putea sa dai mai multe 2-3 premii mai mici :) o foliere gratis ...una alta :) , eu unu asta mi`as dori de Craciun :D will u be my Santha ? :)) kiddin' :oops:

Ali_ump 20-11-08 09:57

Re: Cocktail tuning va prezinta

:))) Perioada asta toti vor sa dea moka cate ceva:) Oricum buna ideea! o tombola la care participa fiecare client ...care achiz ceva de la tn ...iar pe 24 decembie tragere la sorti!
:)

dangti16v 20-11-08 20:35

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1875772)
:))) Perioada asta toti vor sa dea moka cate ceva:) Oricum buna ideea! o tombola la care participa fiecare client ...care achiz ceva de la tn ...iar pe 24 decembie tragere la sorti!
:)

tu nu faci nici o tombola la magazin;)??

Ali_ump 21-11-08 08:08

:) N-am eu puterea de decizie...dar sunt vreo 2 promotii la anvelope!!!

johnson 21-11-08 09:10

Deci cam asa ma gandesc eu sa fac, pt toti clientii din luna decembrie dau un numar de ordine si cel care va iesi castigator, va primi folie pe geamuri fata-spate, in limita a 450 ron, ca nu as vrea totusi sa vina castigatorul cu dubita vecinului sa-si scoata un ban de sarbatori. Daca masina celui norocos depaseste aceasta valoare se poate pune o diferenta, iar daca nu se doreste folie, e f posibil ca cel norocos sa participe la tombola ca beneficiar deja al unui montaj de folie, se poate schimba cu un produs pana in 300 ron. Tragerea va avea loc vineri 26 decembrie, la intalnirea sapatamanala si montajul in Ianuarie. Astept sugestii, daca ceva este gresit

mariusD 21-11-08 09:37

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 1877744)
Deci cam asa ma gandesc eu sa fac, pt toti clientii din luna decembrie dau un numar de ordine si cel care va iesi castigator, va primi folie pe geamuri fata-spate, in limita a 450 ron, ca nu as vrea totusi sa vina castigatorul cu dubita vecinului sa-si scoata un ban de sarbatori. Daca masina celui norocos depaseste aceasta valoare se poate pune o diferenta, iar daca nu se doreste folie, e f posibil ca cel norocos sa participe la tombola ca beneficiar deja al unui montaj de folie, se poate schimba cu un produs pana in 300 ron. Tragerea va avea loc vineri 26 decembrie, la intalnirea sapatamanala si montajul in Ianuarie. Astept sugestii, daca ceva este gresit

john cand pot veni cu opel-u sa-mi pui niste becuri pe faza lunga?

johnson 21-11-08 09:42

Si azi daca vrei, asta nu e greu

mariusD 21-11-08 09:51

numai ca`s farurile alea fk... loc mic din cate am vazut eu ...

cosmin_cosmin_1 21-11-08 11:23

cica prima data vrea sa dea un snowmobil, apoi folie in limita a 4 milioane jumate :))

Ali_ump 21-11-08 12:16

Quote:

Originally Posted by cosmin_cosmin_1 (Post 1877986)
cica prima data vrea sa dea un snowmobil, apoi folie in limita a 4 milioane jumate :))

Era o gluma dude , chill :))

All times are GMT +2. The time now is 23:00.

- Copyright 2026 4Tuning