![]() |
Re: unu care se lauda cu loganu !
tu n-ai citit ce am scris mai sus nu ?:))
|
Cristi eu zic sa nu-ti mai bati capu cu el. Lasa-l cum zice el si gata.
|
uite ca a mai scos un filmulet https://www.youtube.com/watch?v=hnSuX4t959o
|
Quote:
|
tu tot nu ai inteles nimic din ce vorbim noi ...
|
dolb,o dacie diesel are cuplu mai mare decat una benzina,dupa cunostiintele mele nu ? un logan benzinar din fabrica de 85 de cai are cuplu MULT mai mic decat un diesel resoftat de 85 de cai nu ?
|
ma nene..uita-te la date tehnice ca au scos pe loganul cu facelift 1.5 dci de 85 de cai si vezi cat scrie acolo la 0-100 ;)
|
traiasca adobe premier
|
1 Attachment(s)
Quote:
daca si acuma ai ceva de comentat te sparg :D cat despre postul asta Quote:
cat despre al doilea film pe care l-a pus Cristi_XP, iti foarte recomand sa-l vizionezi pana la sfarsit, nu doar primele 20 secunde. despre acest film spun https://www.youtube.com/watch?v=hnSuX4t959o da, aici chiar am folosit adobe premier sa-i scurtez cu vreo 25% din timp. dar dupa cum ziceam, a se viziona filmul pana la capat. |
is convins ca zice ca`i trucata poza =))
|
Nu e trucata dar nici nu demonstrezi nimic :D
Poti scoate chiar mai putin in functie de panta pe care ruleaza masina. Nu ma intelege gresit.Nu am zis ca nu te cred. Doar ca o poza cu un g-tech e egala cu 0. |
OMG! =))
deci nu e trucata poza, e in panta amu =)) mda, este facut testul pe centura in Timisoara. promit ca mai fac un test in care si filmez totul, panta, rezultatele... n-am luat camera cu mine, desi vroiam, omul m-a sunat daca vreau amu sa merg sa fac testul, asa ca doar am mers :( |
din ce am vazut in film..tu deja esti la alt nivel! nu mai e doar un singur CHIP ;) deja ai multe modificari ( si nu ma refer la stickere si braduti ). Oricum tu ai declarat in primul film, un timp de 10 secunde, iar acum pe gtech iti arata 11, ceea ce e mai credibil. BAFTA in continuare :)
|
nu-mi vine sa cred! :D
esti deacord cu mine :D deci 10 secunde pe ceas si 11 pe gtech, e ok asa? :) dar tot am sa filmez ca nu e panta si ca e masina mea :) |
man, in principiu sunt de acord ca teoretic se poate (si nu nega ca stiu sigur ca ai mai mult decat un singur chip ). Problema a 2-a e ca pot veni diferite persoane sa zica " de unde nu stiu eu ca gtech-ul ala ... a masurat alta masina, sa zicem un clio, sau un astra" . De-aia tu trebuie sa faci un filmulet frumos cu gtech pe masinuta ta si sa arati ceea ce trebuie, fara trucaje! fara adobe premiere sau sony vegas:D
Si vezi ca te sparg daca nu cobori sub 10s cu loganu ala! ;) |
| All times are GMT +2. The time now is 01:39. |
- Copyright 2026 4Tuning