![]() |
Re: E46 - 318i
4 Attachment(s)
Ieri am reusit sa montez bara, din pacate nu am montat proiectoarele
(din cauza unui "destept" de la service...care mi-a spart unul :(:(:( ) Pe 5 ianuarie o sa le montez si o sa imi fac si instalatia electrica+xenon si gata :) |
super misto vine cu bara asta,eu unu as fi renuntat la bandourile alea de pe bara ar fi fost un pic mai clean fata dar oricum e frumos si asa
|
asteptam poze cu bara :D
aaa..acum am vazut pozele..arata super bine,deci sa nu uiti sa mi explici si mie cum faci instalatia la proiectoare,ca tot la inceputu lu ianuarie vreau sa mi pun si eu.. referitor la bandourile de pe bara..cum sa fie clean? cand asa vine ea...la coupe vine fara bandouri.. |
Quote:
|
si mie mi-ar fi placut fara bandouri...si fara numar :)..chiar
|
Bara vine ca o manusa .... acea nota de agresivitate de care avea putina nevoie .......praguri ?? bara spate ?? pret ??
|
Quote:
chiar,bara de spate cat e? |
a venit bara cu tot cu bandouri,proiectoare..tot ce trebuie
praguri si bara spate..la primavara\vara..depinde cum stau cu banii :) nu stiu preturile :( |
Quote:
Felicitari pentru bara!Da foarte bine mai ales cand ii vei pune proiectoarele. Bafta si numai bine;)sa ai grija la borduri:P |
Quote:
eu am vrut un sunet puternic el a vrut ceva mai linistit...si imi pare rau firme "no name" nici nu stii ce vorbesti :) vezi ca el a dat 6 mil jum pe finala si nu are sunet nici pe jumate cat a mea...ce rost are sa vorbesc cu tine:) iar legat de bara ta e superba :) bv :D |
Cum zici tu;)
Cata m`am uitat de proiectoare pentru bara aia veche dar aveau pret mare:| |
Re: E46 - 318i, 2.0, 143cp
"vezi ca el a dat 6 mil jum pe finala si nu are sunet nici pe jumate cat a mea"...nu stiu daca e chiar asa...inregistrarea facuta de mine e din mers....nu reflecta nici pe departe realitatea :)
Imi place cum se aude si evacuarea ta...e altceva :)! Patrulei...dai un tel cand vrei sa vin sa te iau! Sarbatori Fericite!!!! |
Pe 15 ianuarie vin acasa:P
As veni cu o pisicuta dar nu stiu ce sa fac:Ptot cu avionu e mai bine:)) Sarbatori Fericite si tie!!! |
ii sta f bine cu bara!!!nici nu ma asteptam altfel sa ii stea!!daca nu ai rezolvat problema proiectorului contacteaza ma pe mess!!cand intrii si poate te ajut eu intr-un fel!!!bafta!!
|
Quote:
catalin.. cat a fost bara?! |
| All times are GMT +2. The time now is 03:50. |
- Copyright 2026 4Tuning