![]() |
Re: Honda Civic 1,5 16v
ala e cioli, nu cred ca o ajuns giany acolo...
|
Clar sint timpi lui CIOLI nu ai mei ai mei sint mai slabi si sint afisati mai sus ,trebuie in vara asta sa mearga si civicul meu la sala de forta sa ajung la timpii lui CIOLI deocamdata sint multumit acolo unde ma aflu DEOCAMDATA
|
Super buna treaba ai facut azi la raliu.Bravo Giany,trage in draci masina nu gluma :D
|
daca nu asi fi fost avariat asi fi venit, dar sunt racit si pe deasupra am ceva si la ochi, veci pururi nu mai lucrez duminica
Pune niste poze daca ai |
3 Attachment(s)
Mda poze ....uitasem ca am si poze :rolleyes2
|
Bravo Giany! Felicitarile mele! In primul rand respect pentru munca depusa. Eu asta le spun la toti, ca nu stiu cine ar fi incercat sa puna turbo pe modelul tau de Civic, dar de comentat stiu sa comenteze toti. Bafta in continuare la raliuri si abia astept sa ne batem din nou la Deta ;)
|
Ms GIGI si da o sa ne vedem la DETA sper sa iasa ceva fain
Si o poza cu amicul meu PAUL circotasul:D. |
2 Attachment(s)
POZA PROMISA ,NICI POZA NU VREA SA SE PUNA:lol:
|
Bre Genica, faci poze pe ascuns? Trebuia sa ma atentionezi ca faci poza sa imi fi aranjat paru si sa imi fi dat cu ruj si niste fard sa fiu frumos.
Tre sa vopsim si etrierii cand ne intoarcem din Ungaria, sa mai arate si alea a frane de masina... Si apropo, se termina cu smecheria voastra cand imi iau si io masina de judetene :twisted: |
ce senzatie... ;)
|
7 Attachment(s)
Stai sa vezi ca azi au venit piesele de la HONDA din JAPONIA de mine ma apuc de treaba , sper sa fac si o treba cu pistoanele DECOMPRIMATE si daca ma ajuta MAESTRU CIOLI sa ma puna in legatura cu UNGURI sa rezolv treaba cu SOFTUL e tare treaba .
Pina atunci citeva poze cu unele piese si de la rally DETA:D. |
poate sunt eu nebun,sau poate nu,dar inca sunt de parere ca masina asta nu e facuta pt asa ceva....adica honda pentru raliu de genul asta!repet,poate sunt nebun...oricum masina ta e mai mult decat extraordinara:Ddar parca imi pare rau de ea cand o vad "omorata" in halul asta:))
|
la felul in care sta masina pe viraje, FIX pt asta e facuta :D
|
Stai linistit FASSO crezi ca mie mie egal dar nu am ce face eu am ales HONDA sa faca treaba asta si o face cu succes , dupa parerea mea si nu numai e printre cele mai k masini de rally la grupa ei si ar fi si mai k daca as fi avut un model ca si al tau sa fur ceva de pe el...TRACTIUNEA e un vis dar e posibil.
Si legat de HONDA in rally-uri ,sti cite sint in VTM si CNR? O GRAMADA si din ce in ce mai multe ,anul asta sint cel putin 5 ctr-uri si 3 crx in campionatul mare si am mai intoxicat citiva piloti de rally care sint in faza de achizitie ,asa ca HONDA RALLY E IURES:D. |
un filmuletz cu bovu cva?:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:17. |
- Copyright 2026 4Tuning