![]() |
Re: A Murit Micutzul MR.
Dumnezeu sa il odihneasca in pace...
Vorba unuia de mai sus... Iubit de multi, urat de la fel de multi, dar respectat de toti... Cum e viata, si cum se duc unii dintre noi... Condoleante, este tot ce pot sa zic... Odihneste-te in pace, Micuzule... |
imi pare rau ca nu poate sa citeasca aceste randuri..... nu l-am cunoscut dar imi facea mare placere sa il cunosc ... http://www.hi5.com/friend/57480774--...--Profile-html
|
Pacat! Dumnezeu sa-l odihneasca!
|
Quote:
|
Ma rog cu lacrimi in ochi ca acest an al mortii sa se termine cat mai repede, inainte de a fi prea tarziu pentru inca unul dintre noi... :(
|
R.I.P Micutzu.......Dumnezel sa il odihneasca in pace!!!!!!
|
R.I.P :( Atat pot sa spun.
|
Dumnezeu sa-l ierte :cry: nu mai e nimic de zis :sad:
R.I.P :cry: |
mare tragedie :( nu`mi vine sa cred :( Dumnezeu sa`l odihneasca in pace. condoleante familiei
|
Dumnezeu Sa Il Odihneasca In Pace!!!! acolo unde s-a dus!!!!
|
Un om care si-a daruit toata dragostea ptr masini a fost ales sa plece in rai !! Pacat .... Dumnezeu sa il odihneasca in pace si in liniste !! R.I.P Micutzu M.R !!
|
R.I.P. Micutzu....cuvintele sunt de prisos....
|
Dumnezeu sa-l odihneasca ...
... mereu te gandesti ca nu ti se poate intampla TOCMAI tie, dar uite ca se intampla f des, cel putin anul acesta..a fost un dezastru ! era o fire destinsa si glumeata ! |
Doamne!!!! l-am vazut asera in pescarus in opel......... nu se poate
|
pacat de el ,aveam o mie de filmulete si de curse in care aparea la start,l-am vazut de cateva ori la curse legale pe aeroport sau in spatii special amenajate,chiar imi parea de treaba omul asta dar acum chiar imi pare rau ca a murit.a avut nesansa ca masina sa lovesca stalpul exact in usa lui,nici o sansa nu mai avea din momentul impactului.ilegalele sunt frumoase pe strazile orasului dar ar fi fost mult mai sigure si mult mai linistite intr-un spatiu amenajat .DUMNEZEU SA-L IERTE
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:32. |
- Copyright 2026 4Tuning