![]() |
Re: 4T 3D Car Battle -DISCUTII-
aaa....scuze man...credeam ca ai scris ca nu avem voie sa folosim hdri in randarile de scena(in cazul vopselei) :) nu credeam ca teai referit la fundal:???::oops:..inca odata imi cer scuze.
|
pai nici nu avea dc folosi hdr ca reflexe intr-un studio,ca sursa de lumina poate,aici a gresit el :|
|
da,dar din cate vad nu e singurul care a folosit metoda asta la studio, si kantzorf a folosito:)
|
am folosit hdri ca sa am reflectii... altfel riscam sa am randari ca la nissanul de la concursul trecut ....
|
Oameni buni asta ai luat din regulament:
"Ficare participant trebuie sa prezinte cel putin 6 imagini si cel mult 12 imagini cu lucrarea sa. 4 imagini obligatorii cu fundal monocrom , de o singura culoare (exclus background sau hdri)" Fiecare face cum a vrut daca stiam de la bun inceput le faceam si eu cu hdr. De ce nu sa respectat regulamentul? |
intru-un fel ai si u dreptate si intr-un fel grigo
deci regulamenul spune: "4 imagini obligatorii cu fundal monocrom , de o singura culoare (exclus background sau hdri)" grigo nu a incalcat ce scrie mai sus... de oarece a folosit fundal monocrom, numai ca, a folosit HDRI pt reflexi... ce a ce nu se specifica in regulament... daca nu sunteti de acrod cu aceasta metoda propuneti ca la viitorea etapa sa fie specificata in regulament dar nu cred ca folosirea de HDRI in studio ar avantaja pe cineva... mai degraba ar dezavntaja.... una e sa pozitionezi o gramada de lumini in cat sa obti ceva bun si ala e sa pui o imagine care sa faca toata treba pt tine asa ca chill :ciggy: |
Quote:
unii ar fi putut sa inteleaga gresit si sa faca doar 4 imagini pe care le punea intr`un hdri si gata ... lucrarile au fundal monocrom ..... ce mai vrei ? unde scrie ce mod de iluminare si reflectie ai voie sa folosesti sau nu .... citieste regulamentul ala ..... altii au inteles .... 4 imagini cu fundal monocrom ..... |
dragilor, sa nu incepem cu tensiuni si speculatii
eu sper ca juriul va putea delibera obiectiv lucrarile |
Quote:
|
va rog sa nu postati pe site alte randari cu masinile de la concurs pana nu se decide castigatorul
|
Sunt sanse sa se afiseze in seara asta clasamentul? :D
|
:lol: :lol: Se vede ca esti mai nou pe aici.
|
dragilor... e treaba grea de tot, cu clasamentul asta...
daca era de numarat orez, faceam o pauza de la alte treburi... si gata, il numaram... aici, e greu, sau simplu putem pune azi rezultatele, cu un comentariu de 10 cuvinte... ce ziceti? sau facem analize pe fiecare masina... ce ziceti? |
10 cuvinte sunt deajuns prin ele sa fie exprimat esentiaslul
|
nu este graba... cande e gata atunci e gata...
si inca o data tot respectul pt. organizarea acestei editi |
| All times are GMT +2. The time now is 20:32. |
- Copyright 2026 4Tuning