![]() |
Re: iGTI
Quote:
incerc sa o mentin asa :lol: |
1 Attachment(s)
jantele sunt de vanzare . daca e cineva interesat PM .
Wolfrace 8.5 j x 18 |
Salut mane! Felicitari pentru masina, am avut onoarea sa o vad live azi la Campulung, astept intai acordul tau sa pun cateva poze de proasta caltiate facute cu telefonul pe intuneric! Sanatate si virtute, cu respect, Soso!
|
salut .ms ;) poti sa pui linistit poze :P
numai bine. |
Salut BYG, ti-am vazut azi masina de dimineata pe la ora 8:40 pe strada Pictor Verona, langa Biserica Anglicana. (conduceam un golf 5 albastru). Arata foarte misto masina ta, felicitari ;)
|
:)))) mah, tu ti-ai luat GPS???
|
Quote:
Quote:
da da :))) apropo ...azi trec prin ploiesti :)))) si vineri sper sa ajung din nou pe acolo sa montez una alta :P pt 2+ |
sa-ti fie de bine...eu nu sunt in Pl acum...dar e masina.
deci daca as fi...tre sa postez ca te-am vazut? :))) vineri da un semn de viata, ca am o treaba cu tine, un GTI care vrea sa vada ce faci ;) si eu as pune banii pe el... :P iti las pe PM numarul meu? si in vara se face GTI meeting...tre sa vii! |
cea mai urata masina pe care am vazut-o vreodata ... noroc cu trapa aia :)
lasand gluma ... piesele cand le montezi ? |
:) iaa...eu acum am aflat.... bravo mah, te iei dupa GTIurile negre din Ploiesti? :P
si tu alex..la fel? |
alex trebuie sa-si puna trapa mai intai :))))
de luat dupa cineva ...greu de spus , eu vroiam un GT28 sau chiar 30 dar am inteles ca nu e prea indicat pt condusul de zi cu zi. :( asa ca un mic k04 nu strica :P |
mai vine si altceva p langa k04?
|
nu!
decat turbina si 2 stickere...ce sa mai puna?? ca doar nu o pune injectoare, pompa, FMIC, sau alt soft...nuuuu |
bogdan nu inteleg faza cu luatul dupa gti-urile din ploiesti :)
in alta ordine de idei trec aproape zilnic prin ploiesti :D |
eee. byg din cate stiu..i-a placut cum trage un GTI din PL (unde sunt 2 cu modificarile alea) si a decis sa faca si el ceva in sensul asta...
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:03. |
- Copyright 2026 4Tuning