![]() |
cred ca te referi mntus la audi a3 ala negru cu vinil cu femeie.... HAC! ala daca nu ma insel e a lui roger! care avea si un motor inainte!
|
Re: cxg
Quote:
arata super |
era sa-mi sucesc gatul dupa masina aia.... si am ramas tablou cand am vazut ca are numere de sv
|
af
Nu cred ca te-ai uitat prea bine. Masina e cu numere de Spania
|
:? :?: nu stiu cum ai aparut tu cu posturile alea inaintea mea eu de audi vorbeam
|
e stabilit in suceava?
poate il luam oleaca prin club |
pai audi a3 negru cu nr de inmatriculare sv-XX-HAC este stabilit in sv... majinutza e super frumoasa! dak reuseste cineva sa vb cu el...
|
drg
Nu este interesat de asa ceva. S-a vb cu el imediat dupa ce a fost modificat
|
Re: Suceava
3 Attachment(s)
azi in targ la severin.
dogu - 3500 euro |
la noi la facut,arata super ptr un ursulet,in special culoarea e mortala
|
Culoarea da, dar sincer mai misto mi se pare ca arata la inceput...cand a fost adus in suceava. VET esti asteptat sambata pe la intalnire sa mai disc cate una alta.....:)
|
si mie imi place cum arata bmw-ul, dar momentan nu prea dispun de bani...dar acuma..vorba aia..cui nu i-ar place un bmw?:D oricum..masina aia face banii!
|
4 Attachment(s)
Daca tot iti place masina uite aici cateva poze cu ea
|
da..is facute mai bine pozele astea si arata super mijto masina..dupa parerea voastra cere mult pe masina?:D
|
Pentru cate chestii are pe ea....incepand de la suspensie , filtre etc si terminand cu vopseaua eu zic ca isi merita din plin banii
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:52. |
- Copyright 2026 4Tuning