Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Accidente în Neamţ (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/52155-accidente-neamt.html)

ByAlin 21-12-07 22:23

Re: Accidente in Neamt

8 Attachment(s)
Soferul daciei in stare de ebrietate avansata a lovit renault-ul in zona Hotel Ceahlau si a fugit de la locul faptei.A fost nevoie de 4 echipaje de politie pt a-l opri(tocmai in fata la Hotel Bulevard).

simionstef 21-12-07 22:41

cand a fost asta??

buddy_lexx 21-12-07 23:56

Valeu da i`a sifonato..nu gluma :shock:

VaLeX 22-12-07 00:09

lumea se veseleste acu de sarbatori..da nu se gandesc ca se trezesc din betie si ...urmeaza realitatea : bani sau bulau :lol:

Marson 23-12-07 10:35

...mai nou... am un prieten ce si-a luat o Skoda Octavia in septembrie si a reusit sa derapeze cu ea la 70 kmh si a intrat in curte la unii... cred ca era ceva misto la tv... insa i-am zis sa se descalte de masina cand intra in casa
...sa vad daca il conving sa imi paseze pozele (ca nu e inregistrat aici)

ps: wassap bro? :)

ByAlin 23-12-07 11:24

Quote:

Originally Posted by simionstef (Post 1257287)
cand a fost asta??

vineri seara.la fata locului unde a fost oprit mai aparuse inca 4 echipaje de politie(deci in total erau 8 masini de politie in fata la bulevard):rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2

50COP 23-12-07 14:28

o sa pun ceva foto cu accidente in curand poate chiar azi daca am timp ca am destule nu sunt foarte recente, si o sa fie fara comentarii ca nu mai tin minte circumstantele la toate

50COP 23-12-07 15:09

8 Attachment(s)
uite doua accidente ambele fara victime din fericire

VaLeX 23-12-07 16:15

Quote:

Originally Posted by Marson (Post 1258780)
...mai nou... am un prieten ce si-a luat o Skoda Octavia in septembrie si a reusit sa derapeze cu ea la 70 kmh si a intrat in curte la unii... cred ca era ceva misto la tv... insa i-am zis sa se descalte de masina cand intra in casa
...sa vad daca il conving sa imi paseze pozele (ca nu e inregistrat aici)

ps: wassap bro? :)

sale ??? ...hmm..naspa tare, si cat de frumoasa era octavia , nu prea o avut parte de ea :D

ps. Bine :D oleaq pe forum ..u ? mai dai p`aici din cand in cand ? :*

Marson 23-12-07 18:35

doar asa.. stii ca sunt descult... astept sa vina un ursulet pe langa barlog... chestia ca de sarbatori banii se duc pe cadoaie :D

peace out!

Dooku 05-02-08 12:39

A fost aseara pe Traian un accident.Unu cu un Pajero park,venea tare dinspre 1 mai si s`a rasturnat de vro 4 ori....a lovit 3 masini....belea mare..are cineva poze?

octav_man 05-02-08 16:53

3 Attachment(s)
Aici si poze fierbinti de la accidentul de aseara!
Nu-l cunosc pe tembelul cu Pajero cu nr de Germania, am inteles ca-l cheama Cristi, dar era prea beat si cu prea putini neuroni ca sa realizeze faptul ca a pus viata multora in pericol! bine ca nu a dat nimeni coltul!!!

Dooku 05-02-08 20:35

dar e bine ca soferul nu a avut nimic.Si in celelalte masini nu era nimeni.A avut ceva viteza.Dar ce a vrut sa faca de s`a rasturnat asa, sau a pierdut controlul volanului ?

stefan_88 05-02-08 20:47

multi tampiti pe strazile din romania :(

ka$tor 05-02-08 22:05

sa ma loveasca unu beat....si sa nu patesc nimica.....pana vine politia bataie in el ca si-asa nu simte , cati nesimtiti......

All times are GMT +2. The time now is 17:13.

- Copyright 2026 4Tuning