Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   Octi II FSI (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51077-octi-fsi.html)

marm3_TDi_power 01-08-09 15:04

Re: Octi II FSI

Quote:

Originally Posted by eddycdk (Post 2492207)
in legatura cu folia, hmm... nu m-am impacat nicodata cu ea:
1. pt ca imi reduce mult vizibilitatea noaptea pe ploaie
2. pt ca e pacat de frumusetea interiorului :-P

Foarte frumoasa masina,simpla si eleganta.dar dupa parerea mea folia schimba muuuult aspectul masinii. iti poti pune doar p spate,nici mie nu-mi place folia pe geamurile din fata.interiorul se poate vedea fara probleme,nu-ti face griji :)
Cat despre vizibilitate,nu te afecteaza cu nimic,cel putin eu nu am probleme nici pe ploaie nici pe vant , atata timp cat geamurile din fata sunt stock.Cu respect!
PS : Am dat "OCTAVIA" jos :) as vrea sa gasesc o emblema de skoda cum sunt alea vechi,in relief :D

eddycdk 04-08-09 06:59

Quote:

Originally Posted by marm3_TDi_power (Post 2527364)
Foarte frumoasa masina,simpla si eleganta.dar dupa parerea mea folia schimba muuuult aspectul masinii. iti poti pune doar p spate,nici mie nu-mi place folia pe geamurile din fata.interiorul se poate vedea fara probleme,nu-ti face griji :)
Cat despre vizibilitate,nu te afecteaza cu nimic,cel putin eu nu am probleme nici pe ploaie nici pe vant , atata timp cat geamurile din fata sunt stock.Cu respect!
PS : Am dat "OCTAVIA" jos :) as vrea sa gasesc o emblema de skoda cum sunt alea vechi,in relief :D

mesi, mersi
am vazut ca ai dat jos inscriptionarile, arata bine asa!

andutzu85 14-08-09 15:25

foarte frumoasa masina ta....felicitari pt munk depusa...keep the good work...;)
cat despre folie...si eu mi-am pus saptamana asta toate geamurile si nu am probleme....nici cu noaptea nici cu ploaia....k aea de pe fata e deschisa si se vede bine...;)si in plus masina ta e neagra si dak ii mai bagi si o foliere la geamuri o sa arate demential...toata treaba e sa faci folierea la un atelier specializat!!!
cat despre faza cu interiorul...sunt de acord cu tine...dar gandeste-te cum e sa ai folia pusa si geamul un pic dat in jos si sa se vada numai un pic interiorul,,,cam cum s-ar uita toti curiosii sa vada mai mult????:D
dak am gresit cu ceva in ceea ce ti-am spus sa nu mi-o iei in nume de rau...a fost doar o sugestie...o parere...bafta in continuare!!!

alexGTI 15-08-09 16:56

sunt curios ce idei iti mai vin ... vezi ca vreau sa vorbim de proiectoare cand intrii pe mess (stii tu)

p.s. live sunt mai tari ca in poze

eddycdk 17-08-09 06:22

Quote:

Originally Posted by andutzu85 (Post 2557983)
foarte frumoasa masina ta....felicitari pt munk depusa...keep the good work...;)
cat despre folie...si eu mi-am pus saptamana asta toate geamurile si nu am probleme....nici cu noaptea nici cu ploaia....k aea de pe fata e deschisa si se vede bine...;)si in plus masina ta e neagra si dak ii mai bagi si o foliere la geamuri o sa arate demential...toata treaba e sa faci folierea la un atelier specializat!!!
cat despre faza cu interiorul...sunt de acord cu tine...dar gandeste-te cum e sa ai folia pusa si geamul un pic dat in jos si sa se vada numai un pic interiorul,,,cam cum s-ar uita toti curiosii sa vada mai mult????:D
dak am gresit cu ceva in ceea ce ti-am spus sa nu mi-o iei in nume de rau...a fost doar o sugestie...o parere...bafta in continuare!!!

ms pt aprecieri si sugestii...
multi mi-au spus sa imi pun folie, si aici pe forum si prietenii mei
insa eu nu sunt adeptul ei...stiu, cred ca sunt singurul :lol:
Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2560369)
sunt curios ce idei iti mai vin ... vezi ca vreau sa vorbim de proiectoare cand intrii pe mess (stii tu)

p.s. live sunt mai tari ca in poze

vorbim, ca mi-a mai venit ceva in minte
trebuie sa le facem neaparat
sunt convins ca in realitate arata demential (imi vine in minte S8 ;) )

SV25MBN 21-09-09 16:56

Ceva nou la masina? Asa ziceai pe threadul cu machetele :P

alexGTI 21-09-09 22:03

eleron de RS nu pui si tu ?:D

eddycdk 22-09-09 06:13

Quote:

Originally Posted by SV25MBN (Post 2657409)
Ceva nou la masina? Asa ziceai pe threadul cu machetele :P

este in lucru ceva si se mai pregatesc 2-3 surprize la partea din spate a masinii
Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 2658361)
eleron de RS nu pui si tu ?:D

lucrand la spatele masinii... sunt in dubii mari
mi-as pune de carbon si mai apoi o lama de Cupra tot de carbon sub bara fata si capacele de la oglinzi la fel
inca nu m-am decis alex :-)
mai intai vreau sa termin cele 3 idei pt spatele masinii si apoi vreau sa mai investesc pe la interior
imi mai trebuie ceva timp de gandire in legatura cu asta!

al3xavier 27-09-09 20:06

hmm si eu ma gandesc la acea lama de cupra

eddycdk 28-09-09 06:14

Quote:

Originally Posted by al3xavier (Post 2673426)
hmm si eu ma gandesc la acea lama de cupra

imi pare asa de rau ca nu am facut poze cand am avut-o pe masina
poate o dau jos pe lui tata sa o montez de proba sa vedem cum da...

dragosrebel 29-09-09 17:29

de cand ma tot bati la cap sa arat si io masina mea!
nah ca am pus o si pe ea mititica,impartasindu-ti increderea ca o sa placa oamenilor!
oricum tu m ai tot ajutat la prepararea si finalizarea unora din ideile mele dar si ale tale
a mea saraca de cand se chinuie sa se tina si la propriu si la figurat dupa tigancusha ta....
si hai si tu mai repede cu bara spate RS,nu d alta dar sa mi dai mie iar de cheltuit!!! :-P:lol:

eddycdk 30-09-09 06:25

Quote:

Originally Posted by dragosrebel (Post 2678648)
de cand ma tot bati la cap sa arat si io masina mea!
nah ca am pus o si pe ea mititica,impartasindu-ti increderea ca o sa placa oamenilor!
oricum tu m ai tot ajutat la prepararea si finalizarea unora din ideile mele dar si ale tale
a mea saraca de cand se chinuie sa se tina si la propriu si la figurat dupa tigancusha ta....
si hai si tu mai repede cu bara spate RS,nu d alta dar sa mi dai mie iar de cheltuit!!! :-P:lol:

tiganca... cu curu' ei mare cu tot fuge dupa BMW-uri... n-ai vazut :lol:
pai urmeaza cat de curand bara, asteapta sa fie montata, numai ca ma tine pe loc inca o modificare la portbagaj :rolleyes2
abia astept sa scap de ele, ca vreau sa ma mai bag pe la interior
oricum, poti sa iti iei bara de Cupra, numai sa o montezi dupa mine :lol:

laurentiu_tim 21-10-09 09:58

hai cu poze odata :lol:

erickutz 27-10-09 15:55

hai o data cu bara aia de rs!! sunt tare curios cum ar arata cu eleronu` de carbon... asta daca il pui..
s-ar putea sa te vizitez cand vin sa curat geamurile... nu vopsesc si eu jantele la tine? :yikes:

eddycdk 28-10-09 06:29

pai te astept
eleronul...dupa 2 ani de cand am masina tot nu sunt singur daca sa-l pun sau nu
o sa mai astepte
acum astept sa termin spatele masinii
jantele la mine unde lucrez, din cauza ca nu mai vor sa faca asa ceva (domeniul firmei este altul) le-au scumpit ca sa nu mai vina nimeni (500 RON cu TVA :cry: )

All times are GMT +2. The time now is 07:12.

- Copyright 2026 4Tuning