![]() |
Re: Octi II FSI
Quote:
Cat despre vizibilitate,nu te afecteaza cu nimic,cel putin eu nu am probleme nici pe ploaie nici pe vant , atata timp cat geamurile din fata sunt stock.Cu respect! PS : Am dat "OCTAVIA" jos :) as vrea sa gasesc o emblema de skoda cum sunt alea vechi,in relief :D |
Quote:
am vazut ca ai dat jos inscriptionarile, arata bine asa! |
foarte frumoasa masina ta....felicitari pt munk depusa...keep the good work...;)
cat despre folie...si eu mi-am pus saptamana asta toate geamurile si nu am probleme....nici cu noaptea nici cu ploaia....k aea de pe fata e deschisa si se vede bine...;)si in plus masina ta e neagra si dak ii mai bagi si o foliere la geamuri o sa arate demential...toata treaba e sa faci folierea la un atelier specializat!!! cat despre faza cu interiorul...sunt de acord cu tine...dar gandeste-te cum e sa ai folia pusa si geamul un pic dat in jos si sa se vada numai un pic interiorul,,,cam cum s-ar uita toti curiosii sa vada mai mult????:D dak am gresit cu ceva in ceea ce ti-am spus sa nu mi-o iei in nume de rau...a fost doar o sugestie...o parere...bafta in continuare!!! |
sunt curios ce idei iti mai vin ... vezi ca vreau sa vorbim de proiectoare cand intrii pe mess (stii tu)
p.s. live sunt mai tari ca in poze |
Quote:
multi mi-au spus sa imi pun folie, si aici pe forum si prietenii mei insa eu nu sunt adeptul ei...stiu, cred ca sunt singurul :lol: Quote:
trebuie sa le facem neaparat sunt convins ca in realitate arata demential (imi vine in minte S8 ;) ) |
Ceva nou la masina? Asa ziceai pe threadul cu machetele :P
|
eleron de RS nu pui si tu ?:D
|
Quote:
Quote:
mi-as pune de carbon si mai apoi o lama de Cupra tot de carbon sub bara fata si capacele de la oglinzi la fel inca nu m-am decis alex :-) mai intai vreau sa termin cele 3 idei pt spatele masinii si apoi vreau sa mai investesc pe la interior imi mai trebuie ceva timp de gandire in legatura cu asta! |
hmm si eu ma gandesc la acea lama de cupra
|
Quote:
poate o dau jos pe lui tata sa o montez de proba sa vedem cum da... |
de cand ma tot bati la cap sa arat si io masina mea!
nah ca am pus o si pe ea mititica,impartasindu-ti increderea ca o sa placa oamenilor! oricum tu m ai tot ajutat la prepararea si finalizarea unora din ideile mele dar si ale tale a mea saraca de cand se chinuie sa se tina si la propriu si la figurat dupa tigancusha ta.... si hai si tu mai repede cu bara spate RS,nu d alta dar sa mi dai mie iar de cheltuit!!! :-P:lol: |
Quote:
pai urmeaza cat de curand bara, asteapta sa fie montata, numai ca ma tine pe loc inca o modificare la portbagaj :rolleyes2 abia astept sa scap de ele, ca vreau sa ma mai bag pe la interior oricum, poti sa iti iei bara de Cupra, numai sa o montezi dupa mine :lol: |
hai cu poze odata :lol:
|
hai o data cu bara aia de rs!! sunt tare curios cum ar arata cu eleronu` de carbon... asta daca il pui..
s-ar putea sa te vizitez cand vin sa curat geamurile... nu vopsesc si eu jantele la tine? :yikes: |
pai te astept
eleronul...dupa 2 ani de cand am masina tot nu sunt singur daca sa-l pun sau nu o sa mai astepte acum astept sa termin spatele masinii jantele la mine unde lucrez, din cauza ca nu mai vor sa faca asa ceva (domeniul firmei este altul) le-au scumpit ca sa nu mai vina nimeni (500 RON cu TVA :cry: ) |
| All times are GMT +2. The time now is 07:12. |
- Copyright 2026 4Tuning