![]() |
Re: Carrefour Tuning Show & Sound - 22-23 Septembrie 2007
cauta le tu in vitan si adumi si mie un bax
|
Multumesc si eu tuturor celor care m-au sustinut si care ma sustin in NO SPEED LIMIT si in Comunitatea 4tuning.
N-am reusit sa aduc masina in stadiu complet, dar se pare ca asa cum am adus-o a facut destule furori printre celelalte. Nu ma asteptam sa adun in jurul ei atata lume. Super frumos. Sunt mandru de stickerele de pe luneta mea! |
aaaa am uitat sa iti dau cd-ul:P sorry mane...
|
Stai linistit ca nu-i nicio problema... Ti-l fac cadou. ;)
|
merci merci:*
|
Frumos show, frumoasa organizare . Felicitari 4Tuning ( Gratian, Zoliat si compania ) . La show-uri la fel de smechere . BRAVOS. :D :idea:
PS: Felicitari clubului URBAN DIVISION pentru prestatia de la show si felicitari tuturor participantilor ( atat cei care au luat cupe cat si cei care doar au participat ) !! :oops: ;) |
a fost frumos, intr-adevar, dar.... kiar asa... cei din comunitatea NSL-provinciala a trebuit sa fie asa de "pe fatza" marginalizata de administratorii site-ului respectiv de golfuletz...Vrem si noi poze cu masinile pe site, nu numai cu cele din bucuresti ..... dak nu ... incep sa ajung la vb lu taz....
|
Quote:
AI DREPTATE DAR ERA VB CA E PRIMUL EVENIMENT DE GEN SI SPERAM SA NU FIE NICI ULTIMU SI VREAM SA NE FACEM CUNOSCUTI SI NOI NU DOAR BUCURESTIU INDIFERENT DACA SUNT TUNATE SAU C |
Quote:
|
pregatiti masinile k buzoienii nu am mai vazut tuning de ceva timp ...
sunt in culmea fericirii de cand am citit k vine NSL'u la bz cu toata gasca.... va asteptam ...bafta |
multi viteji dupa lupta se arata , sau cum era vorba aia :lol:
frate ziceti mersii ca fost primul eveniment de la ploiesti , numai noi cei care venim zilnic la intalniri si suntem demultin comunitate stim de cate ori ne-am chinuit sa facem ceva si de fiecare data cineva ne baga bete in roate . . . sariti in sus ca nu aveti poze la masini de parca nush ce se intampla daca aveti o poza acolo la show ... m3lcule daca vrei sa cunosti membrii vino la intalniri frate , saptamanal se pleac la bucuresti la intalnirea nsl , de ploiesti nu mai zic ca e zilnic eu nu sunt membru nsl si tot cunosc cativa membrii din bucuresti... asha ca potoliti-va si ganditiva cand va avea loc urmatoare editie organizata chiar de noi din ploiesti :mrhappy: |
Rusine. Si Melcului si celor care i-au raspuns la provocari. De 3 pagini lumea nu a mai zis cum a fost la Tuning Show, daca a fost bine, misto, fete frumoase, etc, ci a stat si a ras de voi. E frumos? 3 pagini inutile si degeaba. Restul aveti aceeasi parte de vina ca si Melcul. Ca i-ati dat apa la moara. Haideti sa spunem cum a fost la 4Tuning Days Ploiesti. Asta e subiectul.;)
|
din poze se pare k a fost frumos...pacat k nu am putut ajunge si eu..:(
|
Quote:
atunci ar fi fost bine sa faca standul nsl doar cu o masina si eventual restu de participanti sa vina cu poze atata timp cat cel cu renaultu cu folie pe geamuri sa inscris si a fost acceptat in competitie ar fi trebuit sa i se acorde aceasi atentie ca si la restul masiinilor daca nu le placea ceva sau considerau ca e kichici nu trebuia sa il bage in competitie totusi cred ca celor care au facut inscrieriile le a placut masina |
de unde sti ca a fost acceptat? puteam sa vin cu o dacie acolo si daca era loc liber o bagam fara sa zica nimeni nimic .. pana veneau masinile adevarate ! ! ! crezi ca au ramas asa lucrurile? a doua zi cand a vazut Florica a intrebat, ce cauta renaultu? ce cauta "cutare" k doar eram langa el !!! si ii rugam pe toti sa le scoata ;) nevermind a trecut ! dar nu a fost frumos din partea unora, pt k veneam cu shakalu le ziceam hai k trb sa bagam masina de expozitie .. si ei stateau cu masina acolo si ziceau dc? cine-i sefu? si nu voiau sa o dea ! pacat ca nu a fost Florica in prima zi!
|
All times are GMT +2. The time now is 15:22. |
- Copyright 2025 4Tuning