![]() |
Doing Hard Time....foarte misto ..cu negri...parnaie...tare subiectul! e 2005 filmu!
|
the wash -super comedie cu snoop dog si dre ///eminem sickkkkk !
submerged > steven segal actiune/horror |
Am vazut aseara un film absolut superb, \" 50 first dates \", trebuie neaparat vazut.
|
1 Attachment(s)
Si pentru sil4tuning...
|
10x alexe :wink: hmmmmm Audi ....
Timo Mass & Tiesto rulezzzz cu okzia asta concert pe 29 Timo Mass the mission |
buying the cow
van wilder comedii...tari... |
Goodfellas-cu Robert de Niro,Joe Pesci si inca unu,am uitat cum ii zice-film cu mafioti dupa un caz real,l-am vazut de 3-4 ori pana acum,e belea
|
Re:
Quote:
mersi aveam melodia dar n-aveam videoclipul 8) |
The penguins of madagascar ... filmulet cu pinguinii :D
|
Re:
Quote:
OT:am vazut american pie 4 este super tare... :wink: |
Fat man --comedie 2004 un fel de teen age movie :) ..joaca Marques Houston si ala de la b2k nu stiu cum ii zice :)
Senseles----2004 tot comedie ..tot cu negri ..de fapt e vb de un student care testeaza pe el niste medicamente care ii maresc simturile primare de 10 ori..caterink Hostage ----2005 Cu Bruce Willis ..misto film merita vazut Cinderella Man --ceva gen drama ..viata unui boxeur (dk asa se scrie :) The man ---2005 --cu Samuel L Jackson si cu tatal lu ala din american pie care f** placinta...mare caterinca Honeymooners ---tot cu negrii..comedie :) Unlished --Jet lee este un \"caine\" al unui mafiot ...super film! bate jet lee tot merita vazut 100% Out of time---film politist ...un pik incurcat..greu de povestit merita vazut actorii sunt cunoscuti !! Vizionare placuta! :D :peace: |
Freddy Got Fingered :lol: handicapat e Tom Green ... :lol:
|
Eu caut ceva mai ciudat :blink: reclama TV de la Skoda Octavia 2 RS: aia cu doza ta zilnica de turbo,de au aia toti casti de motociclisti in cap.Cine o gaseste si o pune aici e piesa :hug:
|
DOOM - tare rau FILMUL
|
1 Attachment(s)
cand vor aparea urmatoarele filme tari si continuarile lor :arrow:
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:03. |
- Copyright 2026 4Tuning