![]() |
:lol: espinoza nu exagerez mie imi place foarte mult masina ta :lol: poate facem schimb la ara ne intelegem noi cumva :lol: :lol: :lol:
|
:) DZ1 nu stiu la ce te`ai referit cand ai zis ca italienii au o problema cu toata mashina da alfa mea e din 2000 si merge foarte bine te asigur eu ca nu scartie nimic in ea e ca si noua desi are aproape 200.000 de km parcursi , motorul se aude cam tare cand o accelerezi atata , da mie imi place ce zgomot face :)
Catalin :) mai vb noi la vara cand ne vedem :)) :lol: |
Eu am spus parerea mea despre italiene........probabil tu ai avut noroc cu alfa ta....esti un caz mai fericit.
Eu unul nu suport nici un zgomot care nu are legatura cu masina....iar Coupe-ul meu era plin cu asa ceva..... Iar eu am intretinut si iubit aceasta masina insa dezamagirea a fost mult prea mare...... |
si inca cum am grija de masina mea mai mult ca de mine :lol: :lol:
|
P.S Ce am zis eu despre fiabilitatea motoarelor italiene (mai ales diesel dar nu numai) a fost o referire doar la cele mai vechi adica motoarele facute dupa 96-97 (dupa cate stiu eu) nu mai au absolut nici o problema
|
nu stiu multe despre subiectul discutiei,asa ca ma bag ca musca in lapte, dar poate ai avut ghinion cu Coupe-ul si nu sunt toate asa,oricum din cate ai spus tu,ar putea rivaliza cu o dacie in materie de fiabilitate si durabilitate(glumesc)!de masina actuala esti multumit?ce modificari are?daca nu sunt indiscret!
|
Posibil sa fi avut eu ghinion dar calitatea sa vazut deja.....masina este pe cat de frumoasa pe atat de proasta........
Iubiream mea la ora actuala are 9ani si arata ca noua.....imbunatatiri.....o gramada....a sa iti scriu zilele astea un mesaj....acum mi-ar lua prea mult timp.... |
Io !
1 Attachment(s)
Salut baieti! Ma numesc Vlad si sunt din Timisoara. Am dat peste 4tuning din greseala da' pana acuma am vazut ca e destul de misto site-ul asa ca m-am gandit sa ma inscriu pe forum shi io ca cine stie ce iese... Deci:
Nume: mai conteaza? Prenume: Vlad Data nasterii: 26 iunie 1984 Ocupatia: student (cica) la Stiinte Economice Hobby-uri: Fete, masini, muzica (pentru cunoscatori, astea 3 merg mana-n mana, nu? :D ) si ca orice timisorean, Poli Permis: din 25 noiembrie 2002 Masina: are tac-miu o Lancia Prisma 1500, 87cp, din '83 :shock: care inca mere (misto masini Lanciile astea -vezi Delta- ) de fapt o Delta cu portbagaj da' na...nu prea am coxat-o dar mere. Io n-am masina da' sper anu' asta sa cumpere una noua si vedem ce facem cu aia 8). Pun si o poza de Prisma (nu a mea) ca sa vedeti despre ce vorbesc, apropo da fum la orice Dacie nemodif. plus ca are geamuri electrice, comp de bord etc. in '83 cand Dacia nici volan n-avea (nici azi nu prea are). Altceva ce sa mai zic... am fost la Legal Racing in toamna la aeroport in Tim si nu prea am vazut masini modificate (cel putin in exterior, ca pe la motor nu stiu ca nu m-am apropiat), cum o zis unu' de-acolo, sper ca la anu' o sa aduca si masini cu ei sa vedem si noi spectacol... In fine fenomenu' \"tuning\" nu a luat avant la noi (nici pe departe), dovada fiind \"multimea\" :wink: de firme de tuning de pe la noi. In Tim e una singura, si nici aia nu-i din oras: C&C Tuning, au si ei un sediu p-acolo da niste scoruri... mai vad o dacie doua cu sticker C&C lipit de geam (apropo cele lipite de masina, nu de geam, nu se numesc viniluri? deh, need for speedu' asta) da in rest nimic sa-ti atraga privirea... Dar putem spera, nu? :lol: Hai ceau! |
Bine ai venit printre noi VLAD !
|
Da, bine-ai venit. Si-mi place semnatura ta :wink: :lol:
|
aaaaaaaaaa..Da..Acum am obsercat..tare semnatura..
|
Cioli17
da da am OBSERCAT si yeu ....... frumos...(fireburn scris-u asta ne omoara...??.. :D :twisted: :D :D (stai calmn ca glumeam).. 8)
|
:D :lol:
|
te razi :lol: :lol:
|
catalin ce altceva sa fac? :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 11:06. |
- Copyright 2026 4Tuning