![]() |
Re: Br 40 Yul
Quote:
|
Absolut superbe barele astea Iulica!!!...FELICITARI pt reusita cu mosu':-)
Cand va intalniti si unde? Poate e duminica seara,ca sambata nu pot..:sad: |
Quote:
tu ce ai mai facut cu masina? dak e nu adunam si duminik, mai vb... |
salut.tare masina cum ai facuto.mai merg facute cateva imbunatatiri.si eu sunt pasionat de masini.am o dacie si m-am apucat sa o repar,incetu cu incetu
|
Quote:
ce bn imi pare k sunt tot mai multi pasionati de dacii in br.sper sa ne intalnim prin orash si sa mai schimbam cateva idei. mai dami si mie cateva idei, ce imbunatatiri sa ii mai aduc! |
am vazut ca i-ti place stilul clasic,cauta sa ii pui cat mai multe elemente cromate
|
am vazut ca i-ti place stilul clasic,cauta sa ii pui cat mai multe elemente cromate
|
Quote:
vino vineri prin port k sa mai vb. |
romanian hot rod :lol:
|
Quote:
sau... ursuletz romanesc.:D:D |
bv mai iulica din ce in ce mai bine arata masinutza ta
abia astept sa imi schimb si io cutia si sa o cobor si sa vezi dupa aia cum se va uita lumea cnd ne dam p calarasi ;) sambata si duminica asta am facut show, abia astept weekendu' viitor:D |
ce ce ?ma bag si eo weekendu asta...nu mati anuntat si pe mine ca va intalniti...las ca vin eo cu rfg-ul si sa vedeti atunci cum se rup planetarele ca eo numai de asta sunt bun...a da si de distrus cutii(uitasi)...
bafta |
gata baieti de acum ramane stabilit, in fiecare sambata intalnire dacioti in port, la 19:30.
aa si sa nu uitam, k va trebui sa mai mergem odata pe Comuna k sa trezim toate chercea!!! aaa, si Dan, bine ai venit pe acest forum.:D |
o da ca sa asfaltat...sa facut o frumusete de sosea numai buna de lniutze:D
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:11. |
- Copyright 2026 4Tuning