![]() |
Re: Un Alt Prieten sa Stins ...GAM-ul (R5 GTT)
vin iar cu o propunere pentru cei ce gestioneaza site-ul acesta .pe pagina de start sint tot felul de poze cu masini, femei , reclame chestii comerciale .Vreau ca pe aceasta pagina de start sa fie puse poze cu cei ce au fost prieteni, adversari in fine frati de breasla si nu mai sint azi printre noi.uitarea e asterne repede si nu cred ca e corect sa sa intimple asa.DECI cei ce subscriu la asta sa facem ceva ca ei sa ramina mereu printra noi.
|
buna idee dar cei care i-au cunoscut si cei care au avut si cea mai mica legatura cu ei nu ii vor uita oricum. ceilalti.. vor ignora oricum... oricum ar fi frumos..
|
cand este inmormantarea stie cineva?
|
a fost .....marti
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
-Sunt sigur ca si merita locul lor acolo .....in fata noastra. |
Quote:
|
Quote:
|
dap buna ideea...
|
:sadblinky Am fost in seara de luni la el acasa...in coloana am fost multi...nu l-am cunoscut...dar e o tragedie ce se intampla cu motociclete astea...
|
Quote:
|
Nu stiu daca ar trebui sa ma simt la chestia cu sfatul cum sa se mearga pe motoare.... dar mi-am spus doar parerea si am prezentat obiectiv situatia motocicletelor si a soferilor de motociclete. Nu l-am cunoscut pe om cu toate ca as fi vrut. Bafta multa
|
Am deschis un nou topic la Comunicate Cluburi https://forum.4tuning.ro/54-comunicate-cluburi/48863-conferinta-presa-strigat-ajutor.html
|
-Sper sa vedeti toti acele imagini puse de Micutzu....eu eram acolo si le am vazut live......sa invatati si sa ganditi inainte de a face ceva ce nu trebuie facut.
-Spun toate aste pt cei fragezi....cei ce acum deschideti ochii in viata .....eu unul va spun : - Deschideti Ochii Mari!!!!!!!!!!! si dupa aceea alegeti o motoicicleta , luati va pentru inceput ceva mic care sa va ierte greselile ,NU un R6, R1,ZX10 , sau derivate.......ca dupa aceeea va trebui sa va ierte Dumnezeu si pe voi. -Nu spun cu rautate , departe de mine acest gand...dar ganditi va la voi in primul rand si dupa la tipa din statie care te vede trecand si baleste dupa motorul tau......nu dupa tine !!!!!!! |
| All times are GMT +2. The time now is 18:18. |
- Copyright 2026 4Tuning