![]() |
Re: Poze
e fain:)) unde il pui:p=))
|
Staticyoo frumoasa foc masinuta.. sa o stapanesti sanatos , farurile alea roz de le aveai inainte erau bestiale
Ruff_Ryders asa cum au zis si ceilalti .. scoate neoanele si desenul ala de pe capota... te cred ca esti fan inrait dar nu da prea bine desenu.. Si capota folie de carbon verde? :)) si cred ca e pusa de tine . ca m`am uitat mai de aproape la ranca pentru ca am parcat exact langa a ta... si nu e prea bine pusa folia .. are spatii libere mai ales la grila.... Sa o stapanesti sanatos :P e masinuta ta si faci ce vrei cu ea dar niste sfaturi prietenesti cred ca nu strica :D |
poi rozynel asa a iesit la cei care au facut-o...am vrut sa iese cum trebuia da daca nu sa putu am zis ca o pun asa...nu am puso eu un amic da jos pe grila au fost niste spatii greu accesibile si de aia se mai vede...acum si u fiecare cu gusturile lui....o sa o dau jos poate cand o sa iau alta imitatie de carbon adevarata nu facuta de astia de la noi;)
|
Quote:
|
poi sincer nu stiu la ce te referi
|
dragos1989 omu sa- referit la un autocolant de carbon mai bun.. mai rezistent mai usor de manevrat... (cred )
Ruff... dragos ti`a ingrosat ceea ce ai gresit tu... :P "IMITATIE DE CARBON ADEVARATA" :)) :lol: |
nu neaparat mai gros sau mai rezistent...uite aici este ce vreau eu
https://forum.4tuning.ro/531-firme-fo...texturata.html |
aa te referi la textura si culoare , ala negru inchis da cel mai bine... Cred ca o sa imi imbrac si eu bordul ... Dar 200 ron.. :-? mai bine imi schimb cauciucurile :))
|
nu stiu ce sa zic...cred ca ala gri ar da mai bine...acu si u...daca iti place ceva tre sa iti iei...strangi pana iti iei;))
|
pentru rozynel
angelu este rosu ..si da inca il am pe masina dar parca as fii oaie neagra pt "unii" foarte curand noi modificari new staff on my beeemer :P |
1 Attachment(s)
golf 3 gti:D
|
1 Attachment(s)
46 dvt la iarba verde :D
|
Quote:
|