Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Faruri, Stopuri, Lumini, Leduri (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri.html)
-   -   Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii (https://forum.4tuning.ro/460-faruri-stopuri-lumini-leduri/47588-reparatii-faruri-stopuri-proiectoare-geamuri-far-clare-faruri-stopuri-fumurii.html)

dumy_walker 07-10-09 09:50

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

3 Attachment(s)
salut.. un geam pt un singur far (stanga) hyundai getz 2003 cat m-ar costa? .. iti pun si poze sa vezi cam ce forme are.. ca multi nu "s-au bagat" :(

tea_radu 07-10-09 16:07

re: Reparatii faruri, stopuri, proiectoare,geamuri de far clare,faruri-stopuri fumurii

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2699485)
ambele?..sau bucata?

Ambele

tea_radu 07-10-09 16:15

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 2699520)
salut.. un geam pt un singur far (stanga) hyundai getz 2003 cat m-ar costa? .. iti pun si poze sa vezi cam ce forme are.. ca multi nu "s-au bagat" :(

Tot eu nu m-am bagat, uite-te cateva pagini in urma, dar daca insisti, 150ron te costa:P

pustiu_FUG 07-10-09 16:18

1 Attachment(s)
aha..si vor semana ca astea..sau vor fi clar clar?

dumy_walker 07-10-09 16:44

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2700513)
Tot eu nu m-am bagat, uite-te cateva pagini in urma, dar daca insisti, 150ron te costa:P

aaaaa..:)))) :lol: am incurcat borcanele :D:oops::oops:

quick_5hifter 07-10-09 22:44

Pentru a doua oara ma declar foarte multumit de serviciile voastre! (proiectoare Celica)
Parca e o alta masina acum, deja nu mai suport farurile (care sunt ...neclare) :lol: o sa revin cu poze.
Va multumesc mult, baieti! Mult succes in continuare!

edit: era sa uit - care e pretul pentru lucas-uri, faruri? La masina mea ma refer, bineinteles.

tea_radu 08-10-09 00:47

Quote:

Originally Posted by pustiu_FUG (Post 2700521)
aha..si vor semana ca astea..sau vor fi clar clar?

Cum vrei tu, se poate si asa si clar

Quote:

Originally Posted by dumy_walker (Post 2700566)
aaaaa..:)))) :lol: am incurcat borcanele :D:oops::oops:

Nu e problema

Quote:

Originally Posted by quick_5hifter (Post 2701653)
Pentru a doua oara ma declar foarte multumit de serviciile voastre! (proiectoare Celica)
Parca e o alta masina acum, deja nu mai suport farurile (care sunt ...neclare) :lol: o sa revin cu poze.
Va multumesc mult, baieti! Mult succes in continuare!

edit: era sa uit - care e pretul pentru lucas-uri, faruri? La masina mea ma refer, bineinteles.

Ma bucur ca iti plac, oricum cand vi la Bucuresti am o surpriza gratis pentru tine, iar in legatura cu farurile, tot asa, vorbim cand vi aici, sunt putin mai complicate dar vor iesi fara greseala.

ducele 09-10-09 15:01

Quote:

Originally Posted by tea_radu (Post 2698833)
Salut,50 ron

vreau si eu 2 semnalizatoare fatza clare pentru matiz

tea_radu 10-10-09 06:16

Quote:

Originally Posted by ducele (Post 2705829)
vreau si eu 2 semnalizatoare fatza clare pentru matiz

0731778523 Dan
0723138090 Radu

tea_radu 11-10-09 19:00

22 Attachment(s)
nissan muarno + nissan silvia

tea_radu 29-10-09 21:33

6 Attachment(s)
Mazda + Super Nova

tea_radu 06-11-09 20:14

5 Attachment(s)
Iveco far + semnale

b.26.tgu 10-11-09 09:16

sal pentru o vectra a geamurile de far cat ma costa? le vreau clare daca poti

THUNDER77 10-11-09 09:25

Si pentru un Citroen Xantia :D ? Geamuri clare pe faruri ?

pustiu_FUG 10-11-09 11:59

zi cum facem pt semnalele de matiz? astept raspuns

All times are GMT +2. The time now is 22:17.

- Copyright 2026 4Tuning