![]() |
Re: Masinile VOASTRE preparate de noi - part 2
Quote:
|
http://www.carstickers.com/
http://www.ultimatedecals.com/decals.php spaer sa gasesti ceva care sa iti placa :)) jantele se rezolva,dar am crezut ca vrei tot kitul mai putin eleronul |
Quote:
|
Eu apreciez munca si intentia. Ca e reusita sau nu pana la urma e chestiune de exercitiu, tehnica si in final gusturi (si sa fiu realist calitatea pozei, unghiuri...)
@ Ca][n multumesc. Poate noile poze te ajuta mai mult decat prima. @ B73BOS cool down, nu e cazul sa il desfiintezi. Fiecare face ce poate si cat timp isi constientizeaza valoarea si locul, ceea ce Ca][n pare sa stie, cred ca e ok. Daca m-as pricepe la Photoshop, i-as da un sfat tehnic. Ia gandeste-te, sa se trezeasca unu pe strada si sa-ti desfiinteze masina...ii zici ceva de dulce? Dar daca iti spune un mic truc prin care iti scade consumul sa spunem cu 2l / 100... nu castigati amandoi? Peace man. Poate uyrmatoarea masina a lui Ca][n va fi castigatoarea la final... cine stie ... Multumesc tuturor |
Quote:
Kitul rieger, fara eleron si pleoape la faruri, cu jantele actuale. Maasina putin coborata (am un kit de uspensie 40/40 pe drum), neagra, grila fara cercurile Audi... shaved doors. |
2 Attachment(s)
uite si cu shaved doors si vechile jante :)
|
@Jailbird mai ai din intamplare si alte poze cu A4 al tau si poate ceva mai clare?
|
Quote:
Spor la modificat masina!! Va fi foarte tare neagra cu kitul Rieger.. SUCCES!!! |
Quote:
Figurile argintii nu sunt vinil,sunt vopsite. Si,da,chiar imi place cum a iesit.:lol: :lol: |
Quote:
|
4 Attachment(s)
am si eu o rugaminte, vreau sa imi pun barile astea pe masina si nu stiu cum ar arata pe a mea, si de aceea va rog sa ma ajutati si pe mine...
multumesc, central PS: scuze ca nu am pus mai multe poze cu bariel dar nu am mai multe:(, barile sa fie la culoarea masinii va rog frumos |
1 Attachment(s)
...ceva si de la mine :drunk:
|
2 Attachment(s)
Quote:
ps: offtopic,am facut si eleron si pleoape :-P |
Quote:
|