![]() |
Re: Giurgiu
nu am de gand sa incep cu momo-urile tale :D
nici jantele mele nu sunt gata,dar nu ale mele nu ma grabesc:rolleyes2 detalii: curatat, slefuit , si revopsit in orice culoare, vopsea la pistol nu spray |
baietii cu scutere:D nu vreti o vopsea noua ?:D
|
mi-ar trebui mie la aripa fata..niste visiniu...dar nu acum...e sparta si vreau sa o fac...
|
69WRX : ne intalnim sa vad aripa, si iti spun cat te costa materialele ( nu cred sa sara de 20 de lei fara vopsea) , plasa de fibra am eu, luam si vopsea (vopseaua e cam 30 de lei)si iti repar si spartura de la aripa , o si vopsesc. imi spui cand vrei sa ne intalnim sa vad aripa . ori aici ori imi dai PM .
|
pai de lipit mi-o lipesc eu ca am deja materiale doar vopsit vreau...de unde luam vopsea sa se potriveasca ? daca luam de la moldoveanu de la service ne da mai puţina ? :D
|
pentru scuter ma ? ai inebunit sa iei vopsea de acolo ?
eu unu zic ca nu are nimic daca faci aripa aia alta culoare, sau alta nuanta ... la moldoveni e scumpa rau, gen 1 mil 300 100 de ml |
ma gandeam ca imi da nea vali mai ieftin...dar nu as vrea sa fie alta nuanta mi-e ca o sa se observe
|
poti face aripa fata alta culoare, ar arata mai misto... oricum...tu alegi!
|
baietii care aveti dacia , am niste jante de dacie si trebuie sa scap de ele ca imi ocupa loc degeaba . vrea cineva ? 10 lei bucata , numai scapati-ma de ele :)
|
salutare giurgiuveni !
|
sal, bine ai venit printre noi :D
|
nu vrea nimeni sa isi reconditioneze jantele ? :D
|
doar reconditionezi?eu am niste jante de aliaj,dar trebuie sa le indrept...cam cat costa ca fapt divers reconditionarea la 4 jante pe 14?
|
doar curat si vopsesc.
depinde de complexitatea modelului. pune si tu o poza cu modelul si iti spun sigur ! |
o sa pun poze dupa acest weekend,k acum ma pregatesc sa plec la bucuresti
|
| All times are GMT +2. The time now is 18:35. |
- Copyright 2026 4Tuning