![]() |
Re: Bz 88 Cvm
Ms pt aprecieri baietzi! Vor urma jante de aliaj (cred k pe 14''), nu vor ramane astea... Alte modificari care nu se vad in poze ar fi barile stabilizatoare. Voi participa la liniutze, da' doar k spectator pt k ink mashina nu e in totalitate pregatita...
|
am doar o intrebare pe fata ai folosit fuzete de papuc diesel sau doar discuri si pe spate cum ai modificat pentru 4 prezoane?mersi anticipat
|
Quote:
|
ai avut sau ai probleme cu oalele amortizoarelor pe fata datorita arcurilot de papuc diesel.am fost la mester si a zis ca dca montez arcuri de papuc diesel se strica oalele amortizoatelor zici ca ai taiat 2 spire si nu ai problem...???
|
TL-55-CDI, am folosit portfuzete de diesel si fuzete de nova.
PH 33 RNR, sunt satul de meshteri d-ashtia "shtie-tot". Am taiat 3,5 spire din arqri (am mai taiat din ele intre tp), mashina se comporta sooper bn shi nu am absolut nicio problema... O sa revin cu nishte poze... |
Dupa macaralele electrice, basculele, portfuzetele, fuzetele, etrierele, discurile, amortizoarele, planetarele shi pana shi prezoanele de pe mult regretatul SGM, urmeaza shi nishte oglinzi mai... "loco"... :) Voi posta poze cat de curand...
|
''loco'' cred ca stiu si care cele de pe B 69 TAU?
|
7 Attachment(s)
Pozele promise: garda actuala la sol, capacul de la culbutori de Gordini shi oglinzile...
|
Frumoase achizitii,bafta in continuare poate urmeaza si altele mai stii :P ?
oricum mult succes in ceea ce vrei sa faci ca sa am si eu dupa ce ma holba prin oras |
Ms wsn asf! Cu sigurantza vor urma shi altele!
|
Oglinzile presupun ca sunt FK. Intrebarea mea este urmatoarea: ce adaptoare ai folosit? Cum ai rezolvat cu prinderea pe usa? Ai folosit gaurile existente? Multumesc anticipat.
|
cred k erau deja prelucrate de TAU ....si s-au potrivit fara nicio modificare !!!
|
Asha e, au fost adaptate de Robert, singura modif. a fost sa mai dau kte o gaura p fiekre usha... Mai am ink cv pt voi, da' o s va spun cam in 2 sapt. despre ce e vb... App, ma poate ajuta cineva cu 2 aripi de Vw Golf2 cu pasajele intacte?
|
cumpara noi pasaje de golf, se gasesc la piese auto de import , cam 50-60 lei bucata ;) pasaje spate.
|
Pasajele de spate nu sunt mai putzin arcuite decat cele de fatza?
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:08. |
- Copyright 2026 4Tuning