Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea BMW Seria 3 (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3.html)
-   -   E30 - B 65 LAF (rosu) (https://forum.4tuning.ro/643-masina-mea-bmw-seria-3/44326-e30-65-laf-rosu.html)

MC Mate 10-08-07 17:07

Re: B 65 LAF (laf rosu)

oooooooooooooo sa traiasca !!! arata super bine, astept sa o vad live :D

RED_LAF 10-08-07 21:14

Quote:

Originally Posted by MC Mate (Post 1039944)
oooooooooooooo sa traiasca !!! arata super bine, astept sa o vad live :D

an curand ,boss

RED_LAF 10-08-07 21:20

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1039228)
salut . vad ca masina este in spritzkit ? cand intra la vopsit ? ce nuanta de rosu ti-ai ales . salut . bafta dany ;) :-P

sincer nu stiu ce nuanta este vops ,am mers pe mana vopsitorului,mi_a zis k rusu asta este pe audi kre sunt acum.masina este gata .vops .dar am de lucru acum la montaje toate chitibusurile

RED_LAF 10-08-07 21:34

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1040276)
sincer nu stiu ce nuanta este vops ,am mers pe mana vopsitorului,mi_a zis k rusu asta este pe audi kre sunt acum.masina este gata .vops .dar am de lucru acum la montaje toate chitibusurile

dar sincer nu k ai fac firma la baiat dar este foarte bun vopsitor ,si are un mare cuvant nu este k altii sa te duca cu vb sa te lungeasca ,vopseste cu mare placere este super .si suptire la bani

MARI_NSL 11-08-07 00:14

Quote:

Originally Posted by RED_LAF (Post 1040276)

salut. am vazut pozele . se vada ca este data bine vopseaua . sa intins bine :D . ara mana omu :-P . Pe fata ce bara ii faci ? tot aia de o avea . sau ai ceva nou :shock:

RED_LAF 11-08-07 00:30

Quote:

Originally Posted by mari4speed (Post 1040556)
salut. am vazut pozele . se vada ca este data bine vopseaua . sa intins bine :D . ara mana omu :-P . Pe fata ce bara ii faci ? tot aia de o avea . sau ai ceva nou :shock:

VREU NEAPARAT SO SCHIMB PE AIA DAR ,DEOKMDATA TOT PE ACEA O PUN

Maroo 11-08-07 03:21

moama nu imi vine sa cred pe pana mah???? fmm maine @ work tre sa fie gata tot ca asa vrea muschiu meu ...bineh fara motor ca ala dureaza ceva dar pana terminam turbaciunea ii putem pune ce scria pe spate :)) acum fara nici o caterinca maine(azi=))) sa vi sa ma iei sa incepem treaba in forta ;)

Alex-Rahova 11-08-07 14:00

si io care ma asteptam sa fiti cu totii la garaj...
a trebuit sa fac un drum ..prin zona.. si am zis ca poate sunteti acolo si o punem de o caterinca.. nu era decat dany cu Vecinu`.. a si a mai venit si alin colegutu..
maroo daca stiam ca nu esti acolo te luam io cand am plecat inspre garaj..

despre masina ce sa zic, arata mult mai bine decat in poze vopseaua, in loc de ornamentele cromate o sa primeasca un shadow-line ..
totusi mai e ceva de munca la asamblat..fete de usi noi , mocheta noua..totul calumea..:-) si abia astept sa vad scaunele alea puse in masina

colegutu_2005 11-08-07 14:40

deci masina o sa iasa prea jmechera...nu am cuvinte vopseaua se potriveste super cu masina.....ce sa mai o sa fie de invidiata la final...asa ca DOMNU DANI la sfarsit te astept cu un pahar de sampanie.//...ca doar o sa rupa mai tot....:)

Rebel_Boy 11-08-07 19:45

Masina a iesit smechera nu o sa iasa .. am fost azi pe la baietzi si erau in paine ...
Bafta Dany si asteptam LAF-ul din nou pe strada !!!

RED_LAF 12-08-07 01:32

Quote:

Originally Posted by colegutu_2005 (Post 1041165)
deci masina o sa iasa prea jmechera...nu am cuvinte vopseaua se potriveste super cu masina.....ce sa mai o sa fie de invidiata la final...asa ca DOMNU DANI la sfarsit te astept cu un pahar de sampanie.//...ca doar o sa rupa mai tot....:)

dau boss ,si cand o termini u pe a ta dai o sticla de sampanie .bafta pntr proiecul tau boss
;)

andreiu21ct 12-08-07 02:34

Quote:

Originally Posted by bmw_fear (Post 961919)
inca 3 si de la mine...

nu stiu dar se pare ca in filmele astea legenda vie si-a cam luat-o de la ceilalti ursi:)

RED_LAF 12-08-07 03:37

Quote:

Originally Posted by andreiu21ct (Post 1042088)
nu stiu dar se pare ca in filmele astea legenda vie si-a cam luat-o de la ceilalti ursi:)

ia zii u cerculete , de la ce ursi ?despre ce vb noi si cu ce ai intrat si u .braqvo frumoasa masinuta ta sau mot ce este acolo .si tine cont k ai pun 16 acum .impozit tata impozit mic ,dale dracu de de liniute .;)

RED_LAF 12-08-07 03:40

Quote:

Originally Posted by andreiu21ct (Post 1042088)

apropo vezi k sunt al 3 propietar ,si an afara de wpp nu prea ami mai aduc aminte ????????
:rolleyes2

andreiu21ct 12-08-07 03:46

scz daca te-am suparat sau cva. dar am vazut in primele pagini ca erau postate multe filme cu masina de-a lungul timpului si erau 3 cu liniute.. 2 cu alti ursi si unu cu aun audi vechi.. iar de la ursi si-a luat bataie. la cerculete nu am zis nimic. am zis "legenda vie" pt ca asa spuneau ei :)

All times are GMT +2. The time now is 15:11.

- Copyright 2026 4Tuning