![]() |
Re: B 65 LAF (laf rosu)
oooooooooooooo sa traiasca !!! arata super bine, astept sa o vad live :D
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
moama nu imi vine sa cred pe pana mah???? fmm maine @ work tre sa fie gata tot ca asa vrea muschiu meu ...bineh fara motor ca ala dureaza ceva dar pana terminam turbaciunea ii putem pune ce scria pe spate :)) acum fara nici o caterinca maine(azi=))) sa vi sa ma iei sa incepem treaba in forta ;)
|
si io care ma asteptam sa fiti cu totii la garaj...
a trebuit sa fac un drum ..prin zona.. si am zis ca poate sunteti acolo si o punem de o caterinca.. nu era decat dany cu Vecinu`.. a si a mai venit si alin colegutu.. maroo daca stiam ca nu esti acolo te luam io cand am plecat inspre garaj.. despre masina ce sa zic, arata mult mai bine decat in poze vopseaua, in loc de ornamentele cromate o sa primeasca un shadow-line .. totusi mai e ceva de munca la asamblat..fete de usi noi , mocheta noua..totul calumea..:-) si abia astept sa vad scaunele alea puse in masina |
deci masina o sa iasa prea jmechera...nu am cuvinte vopseaua se potriveste super cu masina.....ce sa mai o sa fie de invidiata la final...asa ca DOMNU DANI la sfarsit te astept cu un pahar de sampanie.//...ca doar o sa rupa mai tot....:)
|
Masina a iesit smechera nu o sa iasa .. am fost azi pe la baietzi si erau in paine ...
Bafta Dany si asteptam LAF-ul din nou pe strada !!! |
Quote:
;) |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
:rolleyes2 |
scz daca te-am suparat sau cva. dar am vazut in primele pagini ca erau postate multe filme cu masina de-a lungul timpului si erau 3 cu liniute.. 2 cu alti ursi si unu cu aun audi vechi.. iar de la ursi si-a luat bataie. la cerculete nu am zis nimic. am zis "legenda vie" pt ca asa spuneau ei :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:11. |
- Copyright 2026 4Tuning