Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Piatra-Neamt (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt.html)
-   -   Roman (https://forum.4tuning.ro/347-piatra-neamt/44061-roman.html)

buddy_lexx 21-09-07 21:32

Re: Roman

oricum...ar fi mijto daca ar ramane in judetz... si masina e destul de frumos aranjata...

morpheusmaster 21-09-07 23:38

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1112103)
Golful si Corrado-ul sunt doua masini in care s-au invetit multi bani si multa pasiune din partea proprietarilor....daca va aduceti aminte cum aratau acu un an sau poate mai putin ...nesemnificative ...acum sunt masini reprezentative pt orasele de unde sunt ...pacat ca una a fost facut in scop comercial ...Golfu ...l-a facut si il vinde ...mie unu nu imi place chestia asta ...in schim PAH- va ramanea sufletul proprietarului . Asta inseamna pasiune mai presus de toate!!!

TRUE, RESPECT 4 THAT!!!

Ali_ump 22-09-07 00:30

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1112409)
oricum...ar fi mijto daca ar ramane in judetz... si masina e destul de frumos aranjata...

Cel mai misto ar fi daca l-ar pastra proprietarul ...daca tot a muncit la el ...

buddy_lexx 22-09-07 13:44

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1112712)
Cel mai misto ar fi daca l-ar pastra proprietarul ...daca tot a muncit la el ...

foarte corect si asta...dar ..daca el inca de la inceput la modificat pentru a`l vinde...nu ai ce sa`i faci...

26WRC 22-09-07 16:33

Quote:

Originally Posted by buddy_lexx (Post 1113284)
foarte corect si asta...dar ..daca el inca de la inceput la modificat pentru a`l vinde...nu ai ce sa`i faci...

cine ti'a zis ca la modificat pt al vinde?... masina e in forma aia din 2003 ...cand era chiar mai misto ..aveam motor de porsche si era rosu...

Ali_ump 22-09-07 19:40

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1113474)
cine ti'a zis ca la modificat pt al vinde?... masina e in forma aia din 2003 ...cand era chiar mai misto ..aveam motor de porsche si era rosu...

Tre sa te contrazic ....am gasit masina in auto supermarket de vanzare ...un anunt din ala pompos ...Masina o stiu si eu de 2 ani ...am vazut-o prima data in Roman acu doi ani ...era rosie ...si nu era nici decum mai aratoasa decat acum am poze ...o sa le caut si o sa le pun aici ca sa vei poate nu vb de aceiasi masina:rolleyes2

26WRC 22-09-07 23:23

Quote:

Originally Posted by Ali_ump (Post 1113673)
Tre sa te contrazic ....am gasit masina in auto supermarket de vanzare ...un anunt din ala pompos ...Masina o stiu si eu de 2 ani ...am vazut-o prima data in Roman acu doi ani ...era rosie ...si nu era nici decum mai aratoasa decat acum am poze ...o sa le caut si o sa le pun aici ca sa vei poate nu vb de aceiasi masina:rolleyes2

si eu tot in supermarket am vazut ca e de vanzare :cry: :sad: ...
deci e o are de ceva timp...nu a facut'o acum pt a o vinde...
mie imi placea mai mult rosul ala (se asorta cu motorul :lol: ) decat portocaliu perla...

Ali_ump 23-09-07 00:07

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1113948)
si eu tot in supermarket am vazut ca e de vanzare :cry: :sad: ...
deci e o are de ceva timp...nu a facut'o acum pt a o vinde...
mie imi placea mai mult rosul ala (se asorta cu motorul :lol: ) decat portocaliu perla...

Nu stiu daca am zis ca a facut-o sa o vanda ...am zis ca agreez chestia asta ...o faci ...iti place ...da apoi o vinzi ca si cum n-ar avea nici o valoare:rolleyes2

FLAME 24-09-07 21:50

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 960027)
salz all si eu sint din roman si sunt addicted iar la anu' o sa'mi iau si permisu' :D
postez cateva poze cu doua masini belea din roman (baiatu' cu BMW'u are si o calibra super tunata dar nu am poze cu ea :sad:..iar BMW'u e de vanzare tot ce are pe el la 7500E ..tipu' sta in cartieru' meu (favorit) ...iar despre 17DND nu stiu decat ca are/avea motor de porsche ...ear mult mai frumos rosu' ferrari pacat ca la vopsit in martie portocaliu pt tuning days)

marfa mashinile...fff tari..

morpheusmaster 05-10-07 22:39

http://www.agendabacau.ro/eveniment/...show_1094.html NE PREZENTAM????? Eu sigur am sa incerc sa fiu acolo

Nu se mai misca nimic pe aici??? Bate vantu???? :(

ionut17 11-10-07 19:09

bogdane(morpheusmaster)ai fost azi cu masina la scoala?ca se auzea muzica(bass),sau mai avem inca un pasionat?

p.s.sunt fratele lui ionut17

morpheusmaster 11-10-07 23:49

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by ionut17 (Post 1144769)
bogdane(morpheusmaster)ai fost azi cu masina la scoala?ca se auzea muzica(bass),sau mai avem inca un pasionat?

p.s.sunt fratele lui ionut17

Eu cred ca Alin are dreptate ;) ...si referitor la ceea ce scrie ionut17 bro... am fost si cu masina la scoala dar nu se auzea muzica de la mine :D se auzea de la un prieten, coleg de clasa (dupa ce a vazut bassu la mine) care sia luat un tun de bass JBL de vreo 300RMS si un amp JBL (ala nu mai stiu xact kre e)...se aude destul de bine sistemul lui...si daca ar face si insonorizarea la portpagaj sar auzi si mai bine, spun eu.

...oricum avem mai multi pasionati (nu intra ei pe forum dar sunt multi prin oras...nu vor ei comunitate...dar sunt...acolo...undeva :) )... Pe viitor am sa fotografiez masinile de prin oras (ce au modificari sau styling) si am sa le postez la threadu "Roman" (daca tot nu e activitate...FACEM)

Pe final, bag o poza cu ce se auzea azi in parcare la liceu

26WRC 12-10-07 14:57

in ce masina ii tubu ala???

morpheusmaster 13-10-07 15:19

SECRET, proprietarul ma rugat sa nu divulg :)

GTRs 15-10-07 17:03

Quote:

Originally Posted by 26WRC™ (Post 1146026)
in ce masina ii tubu ala???

cred ca eu un audi sau vw

All times are GMT +2. The time now is 12:54.

- Copyright 2026 4Tuning