![]() |
Re: Bacalaureat 2007
1 Attachment(s)
Cine are fitzuici facute pe calc, ii rog sa le puna aici :)
|
Mda...m*iste ....una a iesit din comisie si nu a apucat sa asculte ce zic eu iar celalata s-a contrazis cu mine de 2 ori . AM AVUT DREPTATE de ambele ori....bataie de joc , aia care iesise vine si face "Cat ii pui ? " " 8" ...atunci ii pun si eu tot 8 ca nu l-am ascultat decat la primul subiect desi poate merita 9...dar daca nu am apucat sa il ascult si la 2.....N-am de zis decat Multa M**E sistemului de *** .... bataie de joc.....
|
la engleza o fi greu ? niste subecte de partea I are cineva .. cumva? ca la partea II intelesai ca e compunere
daca nici aci nu iau 10..:twisted: |
am luat 10 :oops:
mi`a cazut "O scrisoare pierduta" (comicul de caracter, situatie sau limbaj) pot sa spun ca nu mi`am invatat absolut nimic.. stiam doar Ion si HarapAlb:lol: , iar asta cu, comicul mi`am adus aminte de pe la ore.. ce sa zic.. sunt un mare norocos (am avut si o comisie de treaba). La primu sub a fost ceva cu "obiceiurile consumatorilor de cultura din romania" la care m`am descurcat bine:-) Bafta tuturor in continuare! (inclusiv mie) :D |
Quote:
E doar o nota pana la urma,noi sa fim sanatosi si sa intram unde vrem la facultate. |
am luat 10 :D:D:D8)
ca subiect am avut un personaj feminin. cum n-o stiam deloc pe Otilia am zis despre Ana :D english next :D |
am Varianta Romana Scris - Probabilitate Peste 98%
Pt. Preturi 0722.374.681 |
hahaha tuy de unde draq ai mai aparut ma? =)))))) se trage din doua boluri =))) in unul cifra unitatilor si in altu' cifra zecilor =)))) ce tare postu
|
amice... ai vazut la tv "aterizarea" pe Luna? ti-e chiar iti plac filmele astea?
|
Am luat 9. Mi-a picat "modalitati de caracterizare a unui personaj dintr-o nuvela psihologica"...
|
Quote:
nu suntem amici ;) dar aici lumea nu se prosteste..toti prosti TU desteptu' ai venit ce draq =)))) macar daca spuneai cu o zi inainte nu acum in fien nu-mi bat capul cu tine zero e bun si ala desi era sub de 10 :) dar na poate n-ai fostp e sub sau ai avut parte de proaste cum au avut si altii |
10 zece zehn ten :D modernism pe poezie de arghezi ...oricum ..nu-i stresu mare:D bafta la engleza si la restu in continuare.. numa bine:D
|
Quote:
|
da e f bun.... dar te oftic cand vezi javrele astea ce note dau la unii si ce note la alte ! ce vina ai tu ca n-ai zis nik nou ..tu nici nu trebuia sa stii ce -au zis aia ci sa fii atent la lucrarea ta! in fine tampite ...se putea 10 la noi in scoala multi au luat note nush ..ca-s simpatici cred :)))
|
am luat 7,5.. biletu 16
la primu a fost un text stiintific dar nu stiam stilurile functionale si la 2 am avut la tiganci.. si am zis in loc de sotia sa , nevasta-sa si nu stiam cum o chema nici pe sotie nici pe iubita si nu stiam finalul fuck!!..m-am dus dreq..ce ma oftic ..speram si eu la 10 k a luat o proasta 10 si io nu.. si pe mine m-a ascultat doar una si la sf a venit si cealalta si mi-a dat nota.. |
| All times are GMT +2. The time now is 17:07. |
- Copyright 2026 4Tuning