![]() |
Re: al meu daewoo cielo rosu
Expui masina ?? sau cum sa te vada ? pai o sa ne vedem acolo daca vii. Sa lasi un pm cu nr`u tau de telefon si sa zici cand vii, stam la o vorba.
|
nu am ce sa expun la masina...o sa vin ca frecator de menta la standul clubului.
|
admisia...
|
o sa vii cu masina ? vreau sa vad farurile daca mai ai devil eyes pe ea :P
|
nu....faza naspa este ca nu mai pot ajunge... din mai multe motive...angel nu mai aveam pe ea...le scosesem...nu o las eu asa...dar o sa pun altele cand o sa fiu sigur ca ramane a mea...daca o sa se intample asta... cu urmatoarea ocazie...poate am ce expune :lol:
|
cadetu cu 300 cai??as vrea sa vad ca cand face un opel cadet pe un M5!!
|
Baiatu'...ai gresit post-ul :lol:
p.s: kadett, nu cadet (..la academie) |
Quote:
Hai te rog... |
Quote:
|
Dap, le-am luat ieri :d Vezi pe postul meu https://forum.4tuning.ro/showthread.p...17#post1011217 am pus si vreo 2-3 poze
|
frate......NUMAI FELICITARI.........se vede ca esti q ADEVARAT PASIONBAT....masina a iesit frumos....chiar foarte frumos....sa te ajute Dumnezeu sa o faci si mai si....baietii ca tine o merita.....mia ales dak o si ingrijesti......respect......ne mai auzim........sper k ask moonlight party aq....
|
sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls
|
Frate vad k idei ai,descurcaret esti!!Dar explica si mie cu filtrul scos sub contraaripa,nu ti-l umple roata cu norori,praf,apa si toate cele????Sau ai contraaripi din acelea de plastic,iar in cazul asta,mai ajunge destul aer la filtru???
Bafta in continuare |
Quote:
|
Quote:
Acum am si eu o intrebare generala: Daca imi curat serpisorii cu o "perie" din bucati de hartie abraziva. cred ca stiti cum arata. fac bine sau fac rau? |
| All times are GMT +2. The time now is 19:29. |
- Copyright 2026 4Tuning