Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Daewoo (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo.html)
-   -   Cielo rosu (https://forum.4tuning.ro/111-masina-mea-daewoo/43697-cielo-rosu.html)

aXeL.ZeY 15-07-07 22:15

Re: al meu daewoo cielo rosu

Expui masina ?? sau cum sa te vada ? pai o sa ne vedem acolo daca vii. Sa lasi un pm cu nr`u tau de telefon si sa zici cand vii, stam la o vorba.

MaTzA 15-07-07 23:50

nu am ce sa expun la masina...o sa vin ca frecator de menta la standul clubului.

George_P. 18-07-07 23:45

admisia...

raresh_r 18-07-07 23:55

o sa vii cu masina ? vreau sa vad farurile daca mai ai devil eyes pe ea :P

MaTzA 19-07-07 11:16

nu....faza naspa este ca nu mai pot ajunge... din mai multe motive...angel nu mai aveam pe ea...le scosesem...nu o las eu asa...dar o sa pun altele cand o sa fiu sigur ca ramane a mea...daca o sa se intample asta... cu urmatoarea ocazie...poate am ce expune :lol:

CJ02VDV 23-07-07 11:37

cadetu cu 300 cai??as vrea sa vad ca cand face un opel cadet pe un M5!!

Geo_ZGA 23-07-07 12:17

Baiatu'...ai gresit post-ul :lol:
p.s: kadett, nu cadet (..la academie)

George_P. 23-07-07 12:19

Quote:

Originally Posted by CJ02VDV (Post 1010152)
cadetu cu 300 cai??as vrea sa vad ca cand face un opel cadet pe un M5!!

Fugi in spatele celor care au cai, ca noi avem iepe...

Hai te rog...

MaTzA 24-07-07 13:23

Quote:

Originally Posted by Geo_ZGA (Post 1010205)
Baiatu'...ai gresit post-ul :lol:
p.s: kadett, nu cadet (..la academie)

lasa astea...ia zii ti-ai luat oz-urile?? pune si tu poze...

Geo_ZGA 24-07-07 13:32

Dap, le-am luat ieri :d Vezi pe postul meu https://forum.4tuning.ro/showthread.p...17#post1011217 am pus si vreo 2-3 poze

Culyuk_mg 05-08-07 23:21

frate......NUMAI FELICITARI.........se vede ca esti q ADEVARAT PASIONBAT....masina a iesit frumos....chiar foarte frumos....sa te ajute Dumnezeu sa o faci si mai si....baietii ca tine o merita.....mia ales dak o si ingrijesti......respect......ne mai auzim........sper k ask moonlight party aq....

Andrey_FL 08-08-07 19:33

sal baietzii...care ar putea sa ma ajunga cu o schema de evacuare la cielo??stiu ca sunt of topic dar...pls

Ghimpe200 11-08-07 10:51

Frate vad k idei ai,descurcaret esti!!Dar explica si mie cu filtrul scos sub contraaripa,nu ti-l umple roata cu norori,praf,apa si toate cele????Sau ai contraaripi din acelea de plastic,iar in cazul asta,mai ajunge destul aer la filtru???
Bafta in continuare

Bogdan YBR 11-08-07 23:44

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1040858)
Frate vad k idei ai,descurcaret esti!!Dar explica si mie cu filtrul scos sub contraaripa,nu ti-l umple roata cu norori,praf,apa si toate cele????Sau ai contraaripi din acelea de plastic,iar in cazul asta,mai ajunge destul aer la filtru???
Bafta in continuare

la inceput am fost sceptic in ceea ce privea ideea lui dar am gandit alte locuri si in afara de langa proiectoare (unde se imbacseste grav) locul sub aripa e cel mai bun

MaTzA 14-08-07 12:42

Quote:

Originally Posted by Ghimpe200 (Post 1040858)
Bafta in continuare

Am contraaripi de plastic. Aer vine la el prin locul proiectoruluidin dreapta, care e scos. chiar daca nu scoteam proiectorul, venea aer la el. ai putea sa faci un fel de priza de aer si sa o montezi sub spoiler , in dreptul lui. Daca te uiti la masina ai sa-ti dai seama ce vreau sa spun. Bafta si tie.
Acum am si eu o intrebare generala: Daca imi curat serpisorii cu o "perie" din bucati de hartie abraziva. cred ca stiti cum arata. fac bine sau fac rau?

All times are GMT +2. The time now is 19:29.

- Copyright 2026 4Tuning