![]() |
Re: Masina mea : Opel Manta
fff frumoasa...asa da....bv ma si ma bucur ca fosta mea masina a ajuns la cineva care a stiut sa faca ceva din ea :)
|
acum intrebarea intrebatoare.........cand ma dai o tura ?
p.s. foarte frumoasa masina........ |
f tare masina cataline. ;) nu mai credeam ca o faci:)
|
in afara de eleronul ala care nu-mi place cum arata pe masina asta...a iesit destul de bine masina , felicitari :)
|
zimi si mie te rog cat te-a costat omologarea la motor si daca sti ceva si de schimbare de motor ??? si inca ceva alaltaieri ai facut vreo tura cu masina pe Horbotei sau nu erai tu ???:D
|
in ultimele poze, culoarea este mortalaaaaaaaaa... sper ca este chiar realitatea. bara fata imi place foarte mult, ornamentele de praguri la fel (esti cam singurul care le-a nimerit sa se potriveasca cu restul liniilor masinii). ceea ce nu imi place DELOC este eleronul care nu are absolut nici o treaba cu restul masinii (este totusi o clasica, iar eleronul este in stilul nou), iar farurile daca tie iti plac, imi plac si mie ;); fa ceva cu toba aia ca e prea iesita in afara... si... da jos tot ce ai lipit pe masina, adica pe luneta si parbriz pentru ca nu este masina de asa ceva. daca vrei parasolar in fata, fa-i unul din folie cu tenta verzuie sau chiar rosie, sau ce culoare vrei tu, cam cum este la masinile noi de fabrica, dar nu negru mat... au fost niste sfaturi, daca tie iti place asa cum e nu e nici o problema... in orice caz, este foarte misto masina, si imi place la nevunie, fiind printre putinele masini de pe forum pe gustul meu.
am lucrat si eu acum ceva ani o manta, si iti spun din proprie experienta ca daca ai pus flanse prea mari la rotile din fata, o sa ai probleme cam la 3-4 luni cu rulmentii de la roata... pe spate tine. intoarce chederul de la potbagaj si fa-l sa se imbine jos, nu la luneta pentru ca vei gasi balta in masina apoi. bafta multa in continuare, si abia astept sa o vad live. |
poate reusesc sa-i trag si eu cateva poze zilele astea:)
|
3 Attachment(s)
ms frumos cat despre parasolar.. e numele clubului din care fac parte
|
spune-mi ca monitorul ala nu va sta spanzurat in halul ala de scaunu soferului ? :P
|
m-am uitat la poze si numai pot de cap am ametit , toate sunt strambe , ai vreo boala sau ceva de nu poti face pozele drepte >?????
un progres inca nu ai vandut |
sal Cataline, sa ma ajuti si pe mine cu spoilerele.. sa ma duci si pe mine la tipul unde ti le-ai facut tu :-j
arata belea |
cataline sa vi sa'ti dau cadru d schimbator sapt viitoare si husa si maner frana de mana rosu piele
|
5 Attachment(s)
niste poze..UNDERGROUND
|
nu ai speificat a cui este ideea :))
|
mortala toba pe masina
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:10. |