![]() |
Re: Radare - zone de amplasare si anunturi
Quote:
da la aia ma refer... eu am vazut si radar pe masina... |
18 - 24 februarie politia rutiera cluj va efectua razii (alcool, viteza etc.)
|
bine ca ai anuntat... ca aveam de gand sa ies.. la o tra.. cu buburuza..
asa stau acasa... :P |
Quote:
Quote:
|
1 si 8 martie :)
|
Quote:
:lol: Nu stiu sincer, dar in perioada asta se intensifica controalele. La un anumit interval de timp, probabil sa-si faca simtita prezenta o saptamana stau la panda. M-a anuntat nenea care se ocupa de amplasarea radarelor pe CJ :? |
Quote:
|
Sambata noaptea erau o gramada.. stateau si opreau pe toata lumea..
|
Vineri, sambata se face de multe ori razie pentru alcool, pentru ca sunt multi care merg in cluburi cu masinile si home cu 2 roti pe trotuar :))
|
eh, stiu.. dar e prima data cand m-a si oprit.. ma rog, nu pe mine pe cel cu care eram. Si foarte bine fac, sa-i bage la zdup pe toti betivii!! :evil:
|
Quote:
|
Quote:
ma refer la cei care conduc sub influenta alcoolului. Si preferabil sa ii ia inainte sa faca accidentul, ca crede-ma nu e un lucru placut mai ales ca nu ii acopera asigurarea pagubele provocate.. :| |
Cred ca multi stiti, dar cam in fiecare seara este Radar pe Calea Flloresti, dupa Podul de la Calvaria, inspre Billa. Un Logan alb parcat de obicei prin parcarile de la capatul podului , are radarul pe el, si toate masinile care vin de pe pod cu viteza, sunt oprite in fata la Billa. In ultimele 4 seri i-am vazut in intervalul orelor 19-22, pe unii ii oprea si daca nu dadeau prioritate la pietonii care trec la trecerea aceea pacatoasa de langa Piese Auto (langa strada Tabereri).....aveti grija pe podul de la Manastur sa nu ajungeti bancomatul politistilor ;)
|
s-a mai amplasat un radar la intrarea in Martinesti cum mergi spre Turda ?
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 06:30. |
- Copyright 2026 4Tuning