![]() |
Re: Masinile din Alba Iulia
5 Attachment(s)
am revenit cu una dintre masinile clientilor magazinului meu(multumiti cred:))).o skoda octavia 1 din 2001,1,tdi,110cp,care este si de vanzare din cate stiu;)
|
8 Attachment(s)
mai am ceva frumos sa va delectati privirea si cu care putem sa ne si mandrim a aparut in 4tuning si a participat(din pacate)doar la o competitie la oradea.e masina fostului meu sef de la service,masina la care pot spune mandru ca am muncit si eu un pic:D
|
1 Attachment(s)
ooooooooo era sa uit ultima bomba in materie de prototipuri , cu ce se mandreste alba iuia (ampoitza defapt) sa nu mai vb de nenumaratele aparitii in presa si tv:)) :)):)):))
|
Quote:
|
Quote:
|
vrei sa zici 7 rotzi ca mai are una in fatza sub motor care serveste ca frana de mana:)) care se coboara de ridica masina de fatza sau ca troliu dak e ridicata:))
O avut imaginatzie bogata moshu:)) |
ce idei au unii!!!
:) |
ma gindeam cum reuseste sa urce in masina si pe urma am vazut fermecatoarea scarita - si totusi cu fusta scurta trebuie sa fie foarte greu :D:D:D
|
daca e fusta foarte scurta nu cred ca e problema!! :)
|
si in plus nu prea vad eu pe cineva ''la sapa'' in fusta MINI!!! LOL :)
|
nsingur cuvant TARACIUNE si asta fara sa supar pe nimeni
|
am avut onoare de a merge cu aceea masina , tractiune spate :) sau fata dupa dorinta fiecaruia :) se conduce de 10x mai bine k o dacie , omul o foloseste sa urce cu ea pe munti si sa care fan deci
|
Utilaju asta are si omologare si ii si inmatriculat?
|
Quote:
|
:) ce piele tiai tras Truta in masina :>:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning