Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Exterioare custom (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom.html)
-   -   Pro Street tuning Baia Mare (https://forum.4tuning.ro/609-exterioare-custom/43022-pro-street-tuning-baia.html)

Aaronnel^ 09-02-08 17:33

Re: lucrari Pro Street tuning

Eu nu zic ca acel deflector este urat, dar sa vina in linie cu bara, sa nu mai iasa asa in afara. Daca intelegi ce vreau sa zic. Marginile acelea sa fie in interior.
Referitor la grila, eu zic ca asa cu o grila mai mare ar fi mai OK. Nasul acela nu imi place

protuning 09-02-08 17:45

esti primul care are de adaugat la bara spate!oricum fiecare cu gusturile lui!eu sunt foarte multumit de cum a iesit !!

Hammer28 12-02-08 20:19

noul kit de logan , e suuuper tare.Voi cei care aveti ceva de obiectat, ori sunteti invidiosi ori nu realizati ce vorbiti.Daca iti pare ca spoilerul spate seamana cu o rulota, atunci inseamna ca atunci cand vezi o masina, ai impresia ca vezi o caruta.
Inca odata, super tare kitul

protuning 13-02-08 00:22

Quote:

Originally Posted by Hammer28 (Post 1352783)
noul kit de logan , e suuuper tare.Voi cei care aveti ceva de obiectat, ori sunteti invidiosi ori nu realizati ce vorbiti.Daca iti pare ca spoilerul spate seamana cu o rulota, atunci inseamna ca atunci cand vezi o masina, ai impresia ca vezi o caruta.
Inca odata, super tare kitul

hammer28 mersi pt sustinere!! eu zic sa nu te stresezi ! nu pot sa zic altceva decat ca masina trebuie vazuta live,pana acuma masina a participat la 3 expozitii(oradea,cluj si constanta)si masina a castigat 5 cupe de locul unu, la autohtona nu are adversar o vreme si la customare sanse mari la orice show.acuma mai vanam o categorie.cu primul interior custom din romania ,nu tin minte sa fii vazut pe cineva in tara sa schimbe designul interior asa radical.
astept pe toata lumea la 4 tuning days

Lucian 13-02-08 08:37

F tare ! Regret din ce in ce mai mult ca nu ti-am dat masina pe mana !

ERY 13-02-08 09:15

Mamaaaaaa cata muncaaaaaa...spor la treaba...:) Frumos.

no limits design 13-02-08 10:33

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1346026)
lucram la maxim pe logan si pe fiat.mai postez si cateva desene printre altele cu noul kit pt logan ce se pregateste pt la primavara.

felicitari din nou baietzi....asteptam kitul

HoricutzWSR 13-02-08 16:42

simpatic poate fi BVL`u :D zici ca`i ceva Silvia d`aia de drift compactata :D

multa bafta in continuare Roby,o sa aiba oradea cu ce se mandri,no doubt about it :)

Hammer28 13-02-08 20:38

Si interiorul e suuuuper la loganul asta.Toate lucrarile baietilor de la prostreet sunt grozave.Oricum, noul kit de logan e suuuper criminal.Alaturi de loganul alb, vor fi cele mai tari kituri tunning din Rom, astept cu nerabdare sa vad definitivate aceste 2 lucrari.

Toate cele bune

Hammer28 13-02-08 21:12

apropo, la ce pret se va ridica noul kit pt logan, s-ar putea sa il fac si eu, depinde cum voi sta cu banii

protuning 13-02-08 23:38

noul kit de logan va fii undeva la 25 mil.e mult mai ieftin decat kitul vechi din cauza evazarilor care mai pluseaza vreo 12 mil

alexufo 15-02-08 09:30

robi...marti ...eu...baia mare :D

andreizr1 15-02-08 12:42

Quote:

Originally Posted by ERY (Post 1353710)
Mamaaaaaa cata muncaaaaaa...spor la treaba...:) Frumos.

Banuiesti tu ceva .... dar in realitate e si mai multa munca....

protuning 15-02-08 22:38

Quote:

Originally Posted by alexufo (Post 1358431)
robi...marti ...eu...baia mare :D

te astept tatic!! ca tare demult nu ne-am mai vazut demult.tre sa vb inainte la tel ca mi-ar trebui ceva din cj

ggd_87 15-02-08 23:53

Quote:

Originally Posted by protuning (Post 1360465)
te astept tatic!! ca tare demult nu ne-am mai vazut demult.tre sa vb inainte la tel ca mi-ar trebui ceva din cj

deci inca traiesti si mai ajungi din cand in cand si pe acasa. :lol:
ceva noutati? :rolleyes2

All times are GMT +2. The time now is 05:33.

- Copyright 2026 4Tuning